Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • olbaidhun

  őstag

  Én is azt mondom, h jó lesz ez.

  DE számomra:
  - free to playből még kevés olyat láttam ami nem volt kudarcra ítélve a lehúzás része miatt.
  - HC játékosok számára (is) szeretne megfelelni a game, mibe kerülne bele tenni egy clean arenát, pár classic mapot, classic weapont?
  - grafika butítás, előhívható console parancssor.. ez megint problem?

  Első pár részbe 20+ évig belefért? Most nem? FtP mégis tele lesz shopping menüvel? De meg is lehet venni?

  Szerintem még a fejben sincs rend, nem tudják hogy érné meg igazán. Látják, h zabálják az emberek, de bazi magas a léc. Qva sokat ígérgettek. Oks mutattak pár bugos dolgot, de most már el kellene kezdeni dolgozni is, mert ez eddig alulról szaglássza a korábbi részeket.

  Az meg azért tényleg vicc, hogy 20 éves játékok annyira egyben vannak, h nem is igazán mernek újítani. Lásd más gammák is.

  Hol vannak az igazi tehetségek? A valódi grafikusok-programozók?

  7o-638-9O93 • www.wasd.hu • ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

 • Synthwave

  HÁZIGAZDA

  Ilyen játék is van már. Több is, mint kéne. Óvervaccs meg UT.

  QC 100x inkább olyan érzetre, mint egy UT beta, mintsem hogy bármilyen Quake.

  Speed cap (csak Visor-nak van igazi strafe jump-ja, ROFL), lebegős érzés lövölde és movement közben, optimalizálatlan és túlságosan erőforrásigényes engine, nincs raw mouse input, nincs konzol, a láthatóság minden értelemben a béka hátsó fertálya alatt egy fényévvel. Bűncselekmény-kategóriás hitboxok, hiányzó fegyverek, amik meg vannak, jórészt jellegtelenek. Nagyon gagyi hangok (azt nem hallod mindig, hogy valaki mögötted jump padet használt, nemhogy a lépéseket...), szanaszét vizezett, MOBÁsított játékmenet, teljesen broken TDM. Ignoráns devek, még ignoránsabb Tim Willits.
  De kalapok, azok vannak. Rögtön 73 féle.

  Ez. Nem. Quake. ~7000 óra után már csak érzem, hogy mi az és mi nem. : D

  Szerintem elég szégyen, hogy 20 év hűség után (aminek volt / van oka, ugye) egy ilyet trendinek lenni akaró, higított torzszülötett nyomnak az arcunkba. A 8 évig tartó, botrányos és vérforraló QL-lemészárlás után.
  "Evolúció", mi? Csak visszafelé. Mindenesetre azért gáz, hogy azt hiszik, e jelszó mögé bújva bármit le lehet tunkolni a nagyérdemű torkán.

  Ha úgy tekintek rá, mint egy független, 2017-es FPS-re (amit NEM fogok, mert ez elvileg egy "Quake"), akkor 6/10, van még vele munka rendesen, de valószínűleg így sem játszanám tovább 1-2-3 hétnél. Mert minek, amikor van 100x jobb. Mindenesetre legalább nem egy CoD vagy BF.

  Ha úgy tekintek rá, mint egy Quake-re (márpedig úgy KELL és úgy is fogok), akkor 2/10, gg no re, ennyi kokó meg fánk után ideje az Aranylövésnek, fiúk.

  [ Szerkesztve ]

  SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Hozzászólok Aktív témák