Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sid.:Rc211v

    őstag

    válasz frango13 #2749 üzenetére

    Így igaz. Szarrá van már taktikázva az egész. Kicsit leszedik egymást, de még egyik se hal meg. Utána tápolás, kezdődik minden előröl.
    yt-n van egy videó clawz+toxjq-al van. 2v2-znek de most meg nem mondom kik ellen a ruins of sarnath-on. Atom durván nyomja rajta claws+toxjq. folyamatosan beszélnek, hogy hol van az ellenség. Pl clawz látja hogy megy be a teleportba az egyik és szól toxjq-nak hogy ott fog kijönni. Az meg már basz is bele egy rail-t :D Nem szedik el egymás elöl a megahealt-et meg a páncélt akinek amúgy is sok hp-ja van. Hanem meghagyják egymásnak. Bevédik egymast stb. Brutálul kenik. Nagyon tetszett az a video.

    Vigilante Nemtom én ezt nem vettem észre viszont ezeket igen:
    1. Map választásnál nem az a map nyer amelyik a több szavazatot kapta hanem a másik :D (persze nem mindig de azért elő fordul).
    2. Az awokenen amint berak kiesek a pályából és esek a semmibe lefelé a végtelelnségig :D (persze nem minidig de azért elő fordul)
    3. a chat ablakba az idő még mindig a téli idő számítást mutatja. Tehát a mostani időhöz képest 1 órával kevesebbet ír. Am jó game nekem bejön :))

    <R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //

Új hozzászólás Aktív témák