Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz wjbhbdux #2248 üzenetére

    Ahhoz képest x ezer főnél egy bő évtizedig ment a "Quake is dead" bs. Ja, helytelen a múlt idő; még mindig megy, bár már kevesebben nyöszörögnek. Mert kevesebben vagyunk.

    De komolyan; az hogy azt a rendkívül ostoba "szerverkeresőt", ami eddig volt, még jobban szétbutították (nem hittem, hogy ez lehetséges, de SyncTerror rámcáfolt derekasan), nem segített. Ahogy az sem, hogy ma pl. az átlag várakozási idő TDM-re 3 perc volt, aztán ha nincs meg a 8 fő - márpedig előfordul, még így percek után is -, akkor besúvaszt x darab botot, amik annyira mentálisan regresszáltan 102 % uselessek, hogy 10 perc alatt képesek magukat -2-be lőni. SEMMI MÁST nem tesznek, mint beragadnak mindenhova, leginkább fal felé nézve, és csak fraggel feedelik a másik teamet. Olyan is volt, hogy 6 player volt ingame, és az elosztás nem 3-3 + 1-1 bot volt, hanem 2 + 2 bot vs. 4. GG.

    Szóval vannak botok, de egyelőre mi a bánatnak? Vetül fel az őszinte kérdés.
    Vagy éppen olyan szerverekre dob be a rendszer, ahol 110+ a ping. Mert jó az. Meg nem is ritka. Legjobb, amikor a fentiek egészségesen vegyülnek.

    Nem mindenki olyan végtelenül türelmes, mint én - egy átlag látogató szembesül ezekkel (és akkor még hol van az igazi fekete leves), oszt nyomja is az uninstallt. Jegyzem, meg tudom érteni.

    -------------------------------------------------------------

    (#2249) Vigilante: Point & click, zero items, zero meta. Bemagolod a spawnokat, egy pöppet helyezkedsz és kattintasz. Ja nem, kicsit várni kell, mert jóságos spawn protection is van..

    Összegezve; semmi gond azzal, hogy te az instagibet szereted. Tényleg. Néha én is játszom, bár leginkább kényszerhelyzet szokott lenni QL-ben és QC-ben egyaránt.
    Csak ne legyenek olyan tévképzeteid, hogy az ott "elértek" bármit is jelentenek önmagukban. Ha kicsit tovább akarjuk vinni ezt a vonalat, akkor jelenleg QC-ben a "kihívás" (azon kívül, hogy bármit látni, hallani, eltalálni ezzel az engine-nel..) a jócskán felvizezett duelben és 2v2 TDM-ben van, ahol jónéhány évtizedes veterán / semi-pro / pro gyakorol a sok pízért, itemek és power upok társaságában.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák