Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    addikt

    Amikor a posta ELLOPJA utánvétet:

    Ezúton szeretném jelezni a közösség felé, hogy a saját érdekében mindenki nagyon fontolja meg, hogy a jelen helyzetben utánvéttel csomagot merjen -e feladni a postán (meg úgy bármikor a jövőben).

    Csak ritkán szoktam utánvéttel csomagot feladni, de most sajnos kivételt tettem. (By the way, ez soha többet nem fog megtörténni.) Az utánvéttel feladott csomagot a vevő átvette, majd vártam, hogy a pénz megérkezzen. Hát nem érkezett meg. Három hetet vártam, aztán bementem a postára reklamálni (természetesen a feladáskor kapott papírral együtt).

    A számítógépes rendszer szerint az utánvétet felvették a feladást követő negyedik napon, a postán persze nyoma se volt :D

    Mivel az összeg nem éri el a 10k-t, így feljelentésnek értelmét nem látom, de a postán utána fognak nézni, a központból le fogják kérni az ívet, amin az átvevő aláírása szerepel. Kíváncsi vagyok az eredményre.

    Találgatásokba nem szeretnék bocsátkozni azzal kapcsolatban, hogy ez hogyan történhetett meg, amíg a vizsgálat le nem zárul.

    Még szerencse, hogy nem valami több tízezer forint értékű cuccot küldtem! Ez így 2021-ben már egy olyan szintű anomália, amit nem tudok tolerálni a posta részéről, pedig így szűk 15 év alatt, mióta postázok, sok dolgot láttam már, hát gratulálok szigorúan politika mentesen, hogy sikerült ideáig eljutni :D

    Amíg megnyugtató végkimenetelt nem látok az ügy befejezésére, addig részemről a posta stornó.

    [ Szerkesztve ]

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák