Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Pro Koryak #71396 üzenetére

    "ettől függetlenül miért kellene, h szimpi legyen a dolog???"

    Senki nem kérte, hogy legyen számodra szimpi a dolog. Tényközlés történt, hogy elment István TV-je annyiért, amennyiért. Pont.

    "ha annyira rá lennék izgulva a plazmára, már akkor vettem volna gt60 v vt60-at, mikor még boltban is lehetett kapni, a keret meg volt/van rá."

    Szerinted az elképzelhetetlen körülmény, hogy valakinek akkor, amikor még lehetett boltban kapni az 50GT60-at még épp nem volt meg rá a keret, vagy adott esetben azóta jutott el arra az elhatározásra, hogy neki épp az kell?

    "nekem ez a tv csak egy fél éves használt plazma tv!!!"

    Neked lehet, hogy az, másnak meg egy olyan modell, amire szüksége van és nem érdekli, hogy van benne néhány üzemóra, mert ugyanúgy makulátlan állapotú és ugyanúgy garanciális.

    "ez miatt nem ért nekem ennyit."

    Neked nem, pont.

    "meg másoknak sem"

    Elkelt? El! Tehát nem igaz az állításod. Pont. Lehet rá közönyösen tekinteni, lehet irigykedni, teljesen mindegy. Ennek a TV-nek ekkor épp ennyi volt az értéke valaki számára. Holnap lehet kétszerennyi lesz, vagy feleennyi. Teljesen irreleváns, az igények diktálnak, nem kell szimpatikusnak lennie a dolognak. A legtöbben életünkben nem keresünk meg majd annyi pénzt, amibe mondjuk egy adott Ferrari kerül, egy gyűjtőnél meg ott áll 25 a garázsban.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák