Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor81

    senior tag

    válasz lbabarczi #68026 üzenetére

    Szia !

    Lenne ketto kerdesem:
    1. milyen UPC szolgaltatasod van kabel, muhold ?
    2. hany TV-n nezitek ?

    Amennyiben csak a VT60-on akkor igenyelj a szolgaltatotol 2 db Irdeto kodolasu kartyat (2 a max egy elofizeteshez belteri nelkul) es dugd bele oket a TV be. A VT-nek 2 tunerja van igy tudsz egyszerre TV-zni es felvenni, 1 tavirayitod lesz, kevesebb aramfogyasztod es jobb minoseged, mert kozvetlenul a TV tunerja fog dolgozni (ami a Panasonic-nal legendasan jo minosegu (volt)) Mukodne a dolog 1 kartyaval is de a UPC allitolag nem engedi a meg a ketto tuner egyuttes mukodeset 1 kartyaval, igy ha akarsz mast rogziteni, mint amit nezel, kell 2 kartya (es sajnos ketto modul, de az csak egyszeri beruhazas)

    Kar a UPC-tol barmit kerdezni, mert nem tudnak (nem akarnak) segiteni... Az altalam leirt problema valos (VT60-am van, elotte a GT50 eseten is volt, de ha utana olvasol, mar a G20-nal is fennallt), HDMI-n hang csak a box szoftverenek frissitese utan lehetne, de errol nincsen tapasztalat...

    Hagyd a boxokat a manoba, csak minosegromlast es kellemetlenseget, + dijat okoznak, elonyuk meg csak az elore programozott felvetel a musorujsagbol.

    Udv.: Viktor

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák