Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmThor

addikt

Kipróbáltam egy pár dolgot az új gépen.
    Először is a hűtés: a menüben semmi hangja a gépnek, de ahogy a játék indul, felpörög a venti, és megy folyamatosan ugyanolyan fokozaton, amíg ki nem lépek. Egy picikét hangosabb, mint az XSX, de teljesen OK. Ilyen coil whine vagy ilyesmi azt hiszem nincs, csak ventihang.
    A menü nagyon jól átlátható, a 3.5 éves 4K tévén viszont nem ment a hdr, kiderült hogy a tv hibája, másik hdmi portra kellett dugni (panasonic ex780 sorozat, ha valakinek hasonló gondja lenne).
    Külső hdd-t raktam rá a ps4 játékoknak (is) , teljesen jól ment róla 4k60-nal a God of War pl. Szerintem ráforrasztani azt a 825 gigát nem biztos h jó ötlet volt, de nem vagyok mérnök és tényleg nagyon gyorsan tölt.
    A store nekem még kevéssé átlátható, a wishlist nagyon jól működik, de az új megjelenéseket és az előrendeléseket kell keresgélnem.
    Dualsense ps4-es játékokkal nem rezeg 'akkorát', mint a dualshock 4 két motorja, pedig van benne kraft: tényleg frankó, az Astro techdemo fantasztikus, volt róla sokat szó de élőben más, nagyon részletesen érezni mindent és ami még meglepett az a beépített hangszóró, nagyon jól szól!
    Hirtelen ennyi, örülök a gépnek, nekem teljesen kimaradt kb 3 tucat exkluzív az elmúlt 8 évből, van mit pótolni.
    Jó játékot mindenkinek!

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

Új hozzászólás Aktív témák