Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Citroware #55522 üzenetére

    Azt nem mondom, hogy a Sony ezt 2021-re tervezte. Sőt, én azt se tulajdonítom a hibák/hiányosságok számlájára, hogy bárki is előzni akart. Hosszú fejlesztési időről beszélünk. Ki tudja, mi/hol ment félre. És ki tudja, hogy a Sony nem így tervezte e a dolgokat. Apró hiányosságok vannak csak a PS5 esetében. Amitől még átlag felhasználó tudja használni a konzolt, tud játszani, voltak launch címek.. De az, hogy day1 nincs egy árva ex játékod. És aki géphez jutott, az se tudod szinte játékot letölteni. Az minden, csak felkészült launch. És hetek teltek el a letöltés rendbetételéig.

    A kedvencem, ez a PS5 SSD bővítés téma. Mint ha annyira kellene, nem tudom, én nem akarok bővíteni. De amikor SX-szen szerettem volna felvenni 15 perc gameplay-t, hogy megmutassam valakinek, akkor jött az infó, hogy jaaa, ahhoz vegyél egy külső vinyót, mert az SX csak oda tud ilyen "HOSSZÚ" videót menteni. És feltölteni, vágni, se tudod a konzolon majd, csak PC-n.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák