- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
Topikgazda
62 óra után végigjátszottam az Elden Ringet. Csak viszonyításképp ez idő alatt 72 bosst öltem meg benne, nyilván rengeteg titok és opcionális boss maradt ki, de azért felfedezgettem benne rendesen.
Fantasztikus élmény volt, remekül ültették át a Souls eszenciát open worldbe. A játék ösztönöz rá, hogy felfedezz, új dolgot próbálj ki, és mindenért jutalmaz. Sose volt olyan pillanat, amikor ne tudtam volna mást csinálni, más irányba elindulni és totál új területet felfedezni. Így a farmolás se vált unalmassá, valamint a harcok se a rengeteg új fegyver és weapon artnak köszönhetően. Továbbá sokkal változatosabb területek vannak a játékban, mint az előző Soulsokban.
Persze a játék nem hibátlan, se technikai oldalról, se gameplay szinten. Hiába van ennyi unique boss, a legtöbb összetettsége meg sem közelíti az előző játékok szintjét. Valamint megkérdőjelezhető, hogy mennyire vált a mennyiség a minőség rovására (főleg a vége felé), illetve hogy hányszor kell megküzdeni egy-egy boss különböző variációjával. Ráadásul ebben voltak először unfair bossok (one shotolni tudtak, vagy design szinten idézésre lettek kitalálva).
Ha rangsorolnom kellene a From Software játékokat, akkor nem tudom hogy ez, vagy a Bloodborne kerülne az első helyre. De azt tudom, hogy talán ez volt a generáció eddigi legjobb játéka eddig minden hibája ellenére is. DS3+Breath of the Wild+Shadow of the Colossus keverék, a lehető legjobb módon. Én mindenkinek ajánlom, mert a szabadság és változatosság miatt talán ez a legbefogadhatóbb Souls játék, de kicseszett nehéz néha. Ahogy dunkey mondta: ez egy végtelenül gonosz játék gonosz emberektől.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest