Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu100
tag
válasz Tegla80 #58820 üzenetére
Én még soha nem jöttem a fórumra panaszkodni. Csak most nekem múlthét péntek óta szar a PSN konkrétan. Ha kicsit nyitottabb szemmel járkálnál (interneteznél), bőven találná rá még példát. De valóban, mi vagyunk a buták és korlátoltak. Ja nem.
(#58821) ForRedGlory
A probléma már van akinél több hete fenn áll sajnos. Van akinek már 3 hete nem megy a PSN és ugyanúgy nem volt előtte semmi baja vele. Dehát ezen a fórumon tilos bármit mondani ami rontja a Sony és PlayStation imidzsét.[ Szerkesztve ]
-
Angry Rabbit
tag
válasz Tegla80 #58820 üzenetére
Hát persze. Majd amikor te fogsz írni, hogy szar a PSN és a fejed vered a falba,mert pont szabin vagy,akkor lehet mások is ilyen hozzáállással fognak válaszolni.
Nem vagyok se pc,se router guru,de ha a PS3,a Vita tud csatlakozni, tartalmat letölteni és a PS4 is csatlakozik a hálóra ,akkor nem nálam van a hiba. Szerintem. De mondok neked egy jobbat: tegnap kölcsön kaptam a FC4-et. Feltelepült és updatelte is egyből 1.4 GB-al. A játék köszöni szépen fut vígan. Ergo...?
A szar szolgáltatóra meg csak annyit,hogy lehet nálad sorban állnak az ajtód előtt a szolgáltatók,de itt Kispesten csak Digi van,így vagy ők vagy senki.
Bocs mindenkitől az OFF -ért. Befejeztem.Szimplán kütyü mániás vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest