- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
válasz Philips103 #138718 üzenetére
Szia!
Ez nem egyedi eset, ilyen problémák a nemzetközi fórumokon évek óta előfordulnak. Én személy szerint nem láttam biztos megoldást, a Sony support ilyenkor azt mondja, hogy vegyél store kártyát és vásárolj abból
Amit érdemes megpróbálni, hogy a Paypalos számlázási címed egyezik-e az accountodhoz beállított címmel (kis és nagybetűk, ékezetek stb. meg a Paypal mögötti kártyával, de esetedben mivel van fund a számlán a kártya nem jön képbe). Ha változtatsz vmit akkor ha azonnal nem működik akkor nem kell meglepődni, néha kell nekik 24 óra, hogy updateljék az adatokat mindenhol, így akkor érdemes újrapróbálkozni.
Következő lépés az indítsd újra a PS-t (ha onnan vásárolsz).
Ha nem segít, próbáld meg a mobilos store-ból (droidos vagy iOS app) vagy egy másik böngészőből (nekem pl Chrome-ból rendeszeresen nem működik, Edgeben meg igen).
Ha egyik se oldotta meg akkor lehet törölni a fizetési módot, és újra hozzáadni, vagy hívni a supportot (őket akár előbb is, hogy érezzék a törődést).
szerk: azt kihagytam, hogy abban az esetben ha ezért utasít el mert nagy a forgalom stb. és erőlteted a fizetési módot (rövid időn belül jópárszor nyomsz a fizetésre) akkor a store letiltja a fizetési módot 24 órára, hogy elkerülje a visszaéléseket.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
PP-t felejtsd el! Inkább vegyél feltöltőt és vásárolj azzal...
-
törölt tag
Nem egyedi. Én sem tudok vele vásárolni. Bankkártyával viszont igen. Ugyanavval, ami a PP mögött is van. És frankó a cím, és minden. De szerintem a sztór bannolhatta a PP fiókomat, miután volt olyan, hogynem tudta megújítani róla a psnpluszt (nem tartok rajta pénzt), mert nem kapcsoltam ki az automatikus megújítást.
-
alratar
addikt
Szia,
Az adarok amiket megadtál a pp-n jok? Nem írtál el valamit?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest