Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TazLeacher #130206 üzenetére
A ps3-on nagyon kevés játék támogatta a fagyit, azok sem jól(a megjelenésétől volt nekem ps3-on is). A VR-nél egész más a történet. Egy pici "ablakra" egerészni fagyival, meg a teljes térben használni nagyon más. Nem véletlenül van mamár mindegyik VR-hez valamilyen motion controller. Itt organikus része a működésnek.
steinmacher: az egyik legdurvább, amikor London Heistben bele tudsz szívni a szivarba. És ki tudod fújni. ÓRIÁSI Ha picit használják a fejüketelképesztő dolgokra tudják használni a teljes hardvercsomagot (ehhez ugye a VR-en lévő mikrofont használják).
[ Szerkesztve ]
-
Gyulus76
aktív tag
válasz TazLeacher #130206 üzenetére
Én 20000-ért vettem twin csomagban a két fagyit.
A PS4 Pro előtt csak a Wii volt itthon. A Sony platformjára éppen a VR miatt esett a választásom. Nekem nagyon bejött a VR élmény. Az eddigi egyetlen játék, aminek az alap sztoriját végigvittem, az Eagle Flight. Szerintem irtó klassz játék, remek élmény. Játszani ritkán van időm sajnos, de ha összedobom a VR-t, tuti, hogy órákra beszippant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest