- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #193580 üzenetére
Vagy: következményei vannak a halálodnak. Ott van a souls-os megoldás,ami elég primitív, de legalább van. Remélem Kojima elōáll valami izgalmas megoldással a DeathStrandingben.
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz TazLeacher #193592 üzenetére
De a DaysGone openworld lesz, míg a GoW,TLoU,Detroit sokkal "zártabb" térben játszanak. Inkább ezzel kell pariban lennie vagy HZD ha PS-en belül akarunk maradni
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #193601 üzenetére
Engem is a preview-k után fogott meg igazán. Ha csak a fele beteljesül a spekulációknak,mert ceak az elsō 5 órát látták akkor egy változatos openworld játékot kapunk. A látvánnyal nem lesz gond.
Az már mekkora,hogy ha ellenség megtalálja a motorod akkor megbontja (kilootolja?) és lehet szerelni különben nincs sebességedLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #193605 üzenetére
[link]
Ez az,hogy általában sz*rt sem programoznak le. Kiadják külsōsöknek a rajzokat,összedobják az assetteket,az 5-10 éves mechanikákra ráhúzzák és voilá,new gameTaláld ki az új Tomb Raiderhez hány darab új move-szettet készítettek...
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz hhenry #193654 üzenetére
A játék ilyen, 40-100 óra attól függ mennyire kattansz rá
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Mind a 8-at olvastam. Az elsō kettō (és az utolsó) rövid történetek,ismerkedés a világgal, a többi egy komolyabb hangvételū történetet köt össze (társadalmi kritika,politika,ideológiák stb..) A könyvekhez képest a játék tényleg csak játék
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz nemorino #194181 üzenetére
Ha a globális lemezes használtpiacot nézzük...az egy akkora összeg amiért még a Sony is lehajol na nem mintha rá lenne szorulva
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #194482 üzenetére
Szerintem meg Yoshida lelövi az xperiát és átcsoportosít mindenki a gamingre.
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Gebriel #194545 üzenetére
Nyugi, a cloud gaming örülni fog,ha életben marad miután megjön a nextgen az emberek sorban fognak állni ps5/xbox 2 ért míg a Stadiat lassan elfelejti mindenki. Mark my words
Életképes lehet a Stadia, ha nagyon olcsón tudja biztosítani a Google az olyan országokban,mint pl. India. Hardcore gamer nem fog vele szórakozni, a casual meg nem fog AAA-t játszani[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #194525 üzenetére
Ezt ma találtam persze ez nem azt jelenti,hogy teljesen lelövi, de...
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz oriic #194629 üzenetére
Jól tenné a Sony,ha lassan elkezdene komolyabban kikacsingatni a PC-s platformra is,mert ha neadjisten pár év múlva nagyot robban a cloud gaming (pl. a laptoposok körében) akkor ott legyen a nevük az emberek fejében és tudassák velük mit képvisel a Sony Computer Entertainment Presents
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #194633 üzenetére
Leváltani biztosan nem fogja,ez logikus. Én úgy gondolom,hogy van egy ismeretlen a képletben(ami szerintem egy nagyon kis halmaz), akik jelenleg nem játszanak fōleg anyagiak miatt,vagy akik streameket néznek azért,mert nincs lehetōségük hardware/játékokra. Lehet,hogy $1/nap lesz és fél India nyomni fogja a Stadiát nem tudni mi lesz. Abból,hogy a konzol és/vagy PC felhasználók néha napján igénybe veszik ezt a szolgáltatást abból nem lehet fenntartani ilyen rendszereket
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #194639 üzenetére
Igen hallottam róla,használtam,tudom mi a választék. Sokkal agresszívebb stratégiára gondoltam és nagyon OFF topik
Life, Uh, Finds A Way
-
-
hombre[EU]
veterán
CrashTeamRacingGameplay Végre valaki tudja,hogyan kell CTR-ezni mondjuk az Uka Uka timing elég rossz volt és a shortcut-ot sem használta
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #194810 üzenetére
Sokan elfelejtik,hogy ~300m/s-val repülni,manōverezni,360-ozni egy pöppet gyomorforgató érzés Lehet mondani,hogy hányásig fogjuk tolni?!
Szerk.: méter per szekundum[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz BoneDragon #194909 üzenetére
Az EA pedig 7 évig nézte (vagyis nem nézte),tūrte és pénzelte a semmittevést. Az EA quality szūrōjén ment át! Mindkét fél ugyanannyira hibás, de a lényeg,hogy egyikük sem akart minōségi játékot elōállítani
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest