- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Létezik olyan weboldal ahol fent van (és aktualiális) a PS Now játéklistája?
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Bear With Me PS4-re is
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Good Deal Banner Saga trilógia, még nem játszottam vele,de csupa jót hallottam róla. Szép art style,jó narratíva,turn based
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Szeptember jön a Bloodborne vinyl [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Kedvem lett Sekirozni, valaki végigjátszotta? Milyen lett a játék (azon kívül,hogy nehéééz) és meddig tartott,mert 15tōl 80óráig mindent írnak a neten?
Mūködik náluk a cinematic storytelling?btw hétvégén felraktam a BB-t, Blood-thirsty b*tch elsōre 20 alatti lvl, blood koktélt dobálva neki elsō végigjátszásnál 2 napig farmoltam. Többet ésszel...
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #208615 üzenetére
A lényeg,hogy legyen zōd
Én az opencritic-en keresztül szoktam képet alkotni, megnézem a szerzōt (rákeresek konkrét emberekre akikkel megegyezik az ízlésem) és elolvasom mit írtak. Pl.: Livingston link
Láttam olyat,hogy neves oldalon a kritikus 1 vagy 2 cikkel a háta mögött húzott le nagyon jó AAA-ket,nem mindegy ki írjaLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Elea mi a szösz?
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Dr. Venkman #208701 üzenetére
Nem tudom ennek mi az oka.
Repülés? kár,hogy nem egy masszív openworld rpg-nek (értsd: MassEffect) az egyik eleme.
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Zolabol #208761 üzenetére
Egy rendes dac kell neked (pl. soundblasterx g6), de azok olyan árban vannak,mint egy PS Wireless Platinum headset ami out of the box és kényelmes (nincsenek biszbaszok,kábelek). Vehetsz olcsó hangkártyát, de kis pénz kis foci
dac, headset[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #208770 üzenetére
Nemtudom mennyi használtan,de újonnan ugyanott van
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Demizson92 #208775 üzenetére
Tōled kell playstationt venni
Carlos most mindenki EA fan lett nyomják a pegglet
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Semmilyen érzelmet nem akartam táplálni a lovam felé,mert meggyōzōdésem volt,hogy kinyírják a story alatt (script),mert nagyon nyomták a marketinget: törōdj a lovaddal, figyelj a szükségleteire stb...hát nem
Egyébként nagyon ritkán évente 1-2x,de szoktunk lovagolni egy barátnál ranchon mielōtt bárki azt hinné beteg szadista vagyokLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz tboy93 #208872 üzenetére
Térkép egyik felérōl a másikra kell menned. Benyomtam a mozi auto galoppot,kimentem leönteni egy koffit,visszamentem már haldokli a lou...ugyanez még hatszor, plussz leugrottam párszor...magasabb helyekrōl. A legtöbb a devek hibája volt
Btw nem tudtam,hogy van fast travel a játékban...nagyon sokat lovagoltamLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
Nézd meg a tábortüzet vagy úgy az összes tüzet az AC-ban gyönyörū
8bit Dr. Venkman a slim 1080p-ben rendereli fullhd-s tv (én is így játszom) nincs vele gond, de elhiszem,hogy pron(+4k kijelzō) "mosott" a kép. Azzal egyetértek,hogy nem a pixelszám dönti el melyik a szép (amíg nem AC tūz minōségū )
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Dr. Venkman #209005 üzenetére
Én is elvagyok hdr fullhd tv-vel, a pro helyett vettem egy rendes fejhallgatót. Majd,ha tudom a ps5 tulajdonságait és lesz választék freesynces tévékbōl akkor váltok 4k-ra
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Nem lesz publikus az EldenRing@gamescom nagyonjó
se BabylonsFall...nagyon izgi lesz[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Chalez #209080 üzenetére
Ott van a DaysGone,SpiderMan a nagy blockbusterek közül. Kicsit elvontabbak Shadow of the Colossus,LastGuardian. Souls játék a Bloodborne (és Nioh,ha nincs pc-d). Jrpg a Persona5. 3d platformer a RatchetClank. Yakuza-k is érdekes kis játékok...így hirtelen
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz ProEvoFan #209137 üzenetére
tanulj meg célozni kontrollerrel Nem véletlenül nem rakják(rakták) esdig bele a nagy mainstream kompetitív fps-ekbe a fejlesztōk. Lehet,hogy tévedtek majd az új cod eldönti, ha bejön akkor a nextgenben alap lesz.
Szerintem nagyobb probléma a dedikált szerverek hiánya. Az,hogy nem lehet bérelni egy servert amit személyre szabhatsz és ahol a pajtikkal játszhatsz az abszurd 2019-ben. Oldják megLife, Uh, Finds A Way
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz Derron #209167 üzenetére
A vége felé kinyílik a gyorsutazás és,mint egy openworld-öt ezt is bejárhatod újra.
A RedDeadet nagyon könnyū játszani sōt még "aimbot" is van a beállításokban. A térképes verzió van nekem is, szeretem az ilyesmit, a dlc csak ló vagy skin (már nem emlékszem)Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz undercover #209219 üzenetére
A kérdés: akarsz-e venni ps5-öt megjelenéskor? Ha igen várj,ha nem vegyél Prot azzal még 2-3évig el leszel
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz rumkola #209259 üzenetére
Ja az egy custom hdmi chip egyébként, úgy az egész gép custom szóval a hétköznapi szabványok itt nem mindig hétköznapi módon mūködnek
Érdekes a cikk alatti kommentekben ugyanaz megy,mint most a "8K cikkek" alatt...4k a 3d sorsára jut...mire tartalom lesz már ps4 retronak számít
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest