- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz hitvanyalak #179582 üzenetére
Próbáltad RestMode-ban telepíteni? Azt olvastam az segít a sebességen. Csak legyen beállítva a Keep application suspendid. A power saving/managment alatt találod
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
ITT egy jó kis összefoglaló az idei PS+ játékokról.
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz Tyler Durden #179742 üzenetére
Kotaku csinált egy elég részletes review-t róla,ha gondolod hallgasd meg. Kollégám már egy jó ideje nyomja(alig várom hogy befejezze és lepasszolja nekem) és még nem unta meg. A jól bevált recept szebb köntösben. Most majdnem féláron adják,ha szereted a klasszikus turn based jrpg-t akkor nem nyúlsz mellé
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
It's happening nagyon remélem,hogy Q3,max Q4-ben jön
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz SH4D0W2011 #179821 üzenetére
Én is a struccpolitika híve vagyok. Ha nem fogdosom akkor nem zavar,hogy meleg. Ha hangos akkor feltekerem az audiót. Ha nem indul be, na majd akkor idegeskedem
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
(#179847) TXT - ugyanúgy,mint pc-n vannak ingyenes updatek/dlc-k, fizetōsek, season pass, expansion stb. Neked kell utána nézni a Store-ban. Pl. GT Sport ingyen jönnek az autók és pályák, HZD-hez fizetōs dlc van...
Verseny játékból nem ajánlok semmit (mind mediocre,max a RocketLeague, de az nem racing hanem foci) csak várd meg a CrashTeamRacing-et
A tv egy hosszú téma, szerintem azt vedd amire pénzed van (ITT találsz teszteket)Life, Uh, Finds A Way
-
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #180181 üzenetére
Ha UC bejön neki akkor Lost Legacy, ott a Spiderman mint open world, Infamous Second Son(nézzen róla gameplayt), Yakuzák elég jók ill. a Bloodborne (ez DarkSouls stílus)
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Januári PAX-on reméljük megjönnek a dátumok és egy-két új bejelentés (ps5?)
Én egy júniusi dátumot várok TLoU2Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Ha valakit érdekel akkor az NHL 19 elég jó akcióban van a US store-on PS plusszal. Olcsóbb,mint a 18
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Tudtok mondani alulértékelt/érdekes ps4 játékokat? Gondolok itt pl. a Gravity Rush 2 (vagy Remaster) hasonló sorsú játékokra. Egyébként nevetségesen olcsóak, $9-10 és egész jól sikerültek
Life, Uh, Finds A Way
-
-
hombre[EU]
veterán
danielgalaxy,Nayrobi köszi átnézem a címeket
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
[link] De jó lenne egy Bloodborne2 még így a generáció végére. Valószínūbb,hogy nyitó cím lesz ps5re
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Cobra652 #180613 üzenetére
Azért na,na naaa nem csak úgy van
Igaz,hogy az Xbox directx apit használ,de ott sem olyan gyerekjáték a BC,sōt. Azért hozták ilyen flottul,mert az elejétōl kezdve benne volt a dizájnban mint HW,mint software támogatottság és az utóbbiban az MS elég erōs.
Az a baj,hogy PC-ben gondolkodtok. Itt olvashatsz rólaLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Cobra652 #180618 üzenetére
Amennyire tudjuk annyi lesz a közös bennük,hogy x86. A navi elhadja a gcn architektúrát szóval nem biztos,hogy marad a jelenlegi gnm és gnmx api (low,high level), az op rendszer sem biztos,hogy marad a customFreeBSD,ott a spekuláció,az ssd téma (ram vagy vram ként használni) szóval elég komoly változások lesznek az utasításkészletben. Ott az xbox one-ps4,ugyanaz a vas,miért nem futtatja egyik a másik játékait/applikációit? Errōl szól a generáció váltás (nem csak a hw csere) optimalizálás,hatékonyság növelés. Nem azt mondom,hogy lehetetlen,csak nem annyi,hogy pikk-pakk,gyerekjáték, mūködik(fōleg a Sonynál akik nem a MS know-how szintjén vannak). Amíg Mark Cerny ott van addig mondjuk nincs baj
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
A Polyphony Digital valamivel kisérletezik [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
-
hombre[EU]
veterán
Most kell Koh-i-Noor részvényeket venni
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz Rigormortiis #180829 üzenetére
Én is januárban kapom meg kollégámtól (ha addigra végez vele) és örülök is neki,mert több,mint egy hónapja csak lovaglok a RedDeadben
Milyen partyval/buildekkel játszottál általában? Azt mondta Sylvando eléggé feldobja a gametLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Rigormortiis #180837 üzenetére
Megértem de nem szoktam járni topikokba (csak játékok vége felé), mert úgy szórják a spoilereket,mint a pápa az áldást.
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz mike1334 #180853 üzenetére
Jól leszūrted a lényeget
ja nem is.
Arról beszélt,hogy fejlōdött még a store is (az elōzō generációban nem vettél pár hónapos játékokat féláron ps storen). Szóval az mellett,hogy szállítják a valódi tripla A játékokat még ebben is pariban vannak a többiekkel(xbox,steam)butuska[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Hoppá hoppá. Gaming szolgáltatások piaci részesedése [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz bacsis #180908 üzenetére
Tartalom van rá és még jönnek. Pl. Astrobot ~10 órás game szóval attól nem kell félni. A headset kényelmes felnōtt fejre (gyerekekrōl nem tudok nyilatkozni). DE a helyedben elōtte kipróbálnám valahol/valakinél,mert ez nem a PC-s minōség lesz. Egy highend pc-vive/rift kombinációtól messze van, azt mondanám "egy generáció" van közöttük
Nekem nincs csak ismerōsi körben,ott próbáltam,jó-jó ennyit megér,de én megvárom a next-gent[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest