Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz haddent #1914 üzenetére
Legolcsóbb az US és a JP, ellenben idehaza sokaknak az UK ajánlott - nem sokkal drágább, továbbá a DLC-ket itt tudjuk megvenni/aktiválni a PAL játékokhoz. Magyar az drágább. Bár én ott vagyok.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz haddent #1923 üzenetére
Nem tudsz bankkártyával fizetni, mert a Sonynak büdös a pénzed.
Ellenben magyar accon lehet. Nekem így kényelmesebb is, mert amikor megvettem a Darksiderst ezervalahány forintért, akkor fájdalmas lett volna a 6000-es feltöltő, vagy UK-n a 16 fontos.
Nintendonak nem büdös senkinek sem a pénze, bankkártyával fizettem japán eShopra. Példát kellene venniük.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #1936 üzenetére
Illene, mivel ez nem GDC.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz idegen lény #2057 üzenetére
Leszokhatnál már arról, hogy csak behányod ide a linkeket
-
Mister_X
nagyúr
válasz haddent #2115 üzenetére
"Meg kell bosszulni az anno X360 - Ps3 késlekedést " - Júúúj, ez lesz ám a vérmes bosszú! Komolyan, kezd itt mindenki óvodás szintre süllyedni
Nos, GC-t fogunk idén nézni tűzijáték helyett
-
Mister_X
nagyúr
válasz idegen lény #2151 üzenetére
És amikor az ötéves pistike megostromolja Godzillával Lego City-t és darabokra esnek a Lego polgárok, azt ne tiltsuk be? Komolyan mondom, ez már nevetséges, sőt szánalmas...
-
Mister_X
nagyúr
válasz glspeter1 #2161 üzenetére
Mondom: a videót nem láttam. De egy gyerek alapból csak akkor van egy babakocsiban, ha viszik A-ból B-be. Ha meg kitör kocsitologatás közben az apokalipszis, akkor az anya felkapja a gyereket és rohan, ahogy csak bírja. Ha meg éppen lesből támadtak a dögök, akkor meg a gyerek már rég egy oszladozó emésztőrendszerben van, nem babakocsikan.
Fú, ezt elképzelni is fájt
-
Mister_X
nagyúr
válasz idegen lény #2165 üzenetére
Ott tartunk, hogy ez egy játék. Ahol meg lehet olyanokat is tenni/látni, amit a valóságban nem vagy csak nagyon szélsőséges esetben. Ha ez felkavar, akkor ne nézdd, ne játssz vele. És nekem ez a véleményem. Semmi csordaszellem nincs itt (senki nem ölt mostanában teheneket). Filmet se nézz, mert egyes jelenetek maguk mögé utasítanak egy egész GTA-t is. Amúgy szerinted miért nem merik meglépni még a Rockstarék sem, hogy akár egyetlen gyerek is bekerüljön a játékmenetbe? Pont egy semmi Dead Rising fogja felkavarni a nagyvilágot, ugyan már - alapból annyi valóságalapja van, mint egy szakadék fölött egy ibolyába kapaszkodó elefántnak. Mert egy játék. Ráadásul a fiktív, elvontabb fajtából. Ennyi.
Amúgy ne haragudj, nem tudtam, hogy tűzoltó/orvos vagy.
Btw, nem tudom, hogy ki az a barom, akinek egy zombis játékban akárhol is mosolyoghatnéka van.
-
Mister_X
nagyúr
A worldwide launch nem azt jelenti, hogy ugyan azon a napon fogják kirakni mindenhol a polcokra a cuccot. Ez a két hét bőven több, mint jó, simán belefér - anno az Xbox 360 is így rajtolt, de nem emlékszem, hogy ment volna ott is a szájtépés a bő két hetes amerikaihoz mért csúszás miatt...
-
Mister_X
nagyúr
válasz haddent #2244 üzenetére
Az a kétszeres előny is megvan jóindulattal másfélnek - tekerés meg van a PS4 hardverében is, nyugi. Amúgy mindkét konzol van olyan szonten, hogy még évekkel később is csak minimális eltérés legyen látható, mondjuk nagyobb AA lesz PS4-en és/vagy stabilabb 60FPS. Ne feledjük, hogy a PS4 GPU-jának egy része fel lett áldozva fizikai számításokra, ellenben az Xboxé
nempontosabban nem biztos."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz lupus1337 #2351 üzenetére
Márpedig ezt neked kell eldöntened. Egyik gép sem jobb a másiknál - persze, lehet felhozni a számokat, a technikai specifikációkat, a majdani exkluzívakat, de mivel írtad, hogy az utóbbi nem reveláns, így a küzdelem kiegyenlített lesz. ONE mellett szólhat az Xbox Live (kiforrott, sokan vannak fent, stb), PS4 mellett, hogy kicsit erősebb papíron és nincs mellé egy 100$-os "porfogó".
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Gebriel #2477 üzenetére
Pedig még a Folklore-ban is annyira jól volt megoldva a lelkek kitépése... De ez a tapipad csak dísz lesz, tényleg. Még Vita-ra is feleslegesnek tartom a hátlapi tapipadot. Szép is, simogatnod kell a kontrollert, ha akarsz valamit... MEGVAN! Japánban tuti épülnek majd erre a funkcióra eroge-ok
-
Mister_X
nagyúr
válasz idegen lény #2480 üzenetére
Metacritic?
-
Mister_X
nagyúr
válasz idegen lény #2482 üzenetére
Google a barátod.
A Metacritic egy oldal, ami átlagolja a nagyobb oldalak pontszámait. A keretek meg a pontok besorolása, egy 91 pontos játék pl. zöld, egy 77-es már sárga, egy 32-es meg piros. A pontos határokat nem ismerem, én inkább a Gamerankings-ot szoktam nézni, mert ott századértékig vannak az értékelések (89,99%), nem egész számokban (90%).
-
Mister_X
nagyúr
válasz Kephamos #2485 üzenetére
Megnézel egy Metacritic rangsort, csomó ugyan olyan pontszámú játék van. Megnézed ugyan azt Gamerankingson, ott tök logikusan látod, hogy miért X az első, miért nem Y, amikor mindkettő 95%-os.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
BF3: röpke öt másodperc alatt három fejlövést osztottam ki egymás mellett álló birkákra, egyet "csak" megöltem két lövéssel, egy meg "csak" superior assist lett. Recon alap távcsövesével. És nincs auto-aim. Tehát mondhatni "gyakorlat teszi a mestert" A K/D arányomra viszont nem vagyok ettől függetlenül büszke
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Best stat ever. Látszik, hogy XCOM-ozok inkább
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #2756 üzenetére
Nekem az a bajom a BF3-mal, hogy túl CoD-os. Nehogy már, kiszed egy sehonnai csicska egy hangtompított, agyonstabilizált, taktikai fényes, távcsöves, két golyóval kivégzős automata fegyverrel. Mi ez? Pff... Meg a levegőben folytatott cicaharc is röhelyes. Battlefield 2 mérföldekkel jobb volt, ott nem (csak) a reflex meg a skill számított, hanem a taktika és a csapatmunka is. Fel is rakom majd a Complete Collectiont az új gépemre, a Deluxe Edition meg a sima alapjáték meg majd a polcra megy.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Tomix24 #2769 üzenetére
29-én jenik meg Európában. Majd pont egy magyar bolt fogja megtenni, hogy USA-bóp behozatt párszáz darabot és még ólcsóbban is adják, mint a konkurencia. Na persze...
-
Mister_X
nagyúr
Egy négymagos Haswell vagy egy nyolcmagos dózi (vagy mi a jelenlegi AMD) tuti erősebb lesz, azaz több FLOPS-ot tud majd lenyomni. Persze ehhez hozzá fog jönni, hogy konzolon fix hardver van, APU-k, azaz fizikában lesz mit trükközni, stb. stb., így játék terén a konzol jön ki győztesnek. De aki azt mondja, hogy az Xbox One nyolcmagos, 1.75GHz procija erősebb, mint egy nyolcmagos dózi (vagy a legfrisebb AMD), ami alapból 4GHz fölött fut, azt én nevetem ki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz tDr1v3r #2807 üzenetére
Azért erősebbnek nem nevezném a Cell-t. Emlékeim szerint tranzisztorszámban lemarad a PS4-től, Gyorsítótárban is. Holnapra túrok infót. De itt a legfontosabb az, hogy a Jaguar sokkal programozóbarátabb.
-
Mister_X
nagyúr
válasz vmarci1 #2903 üzenetére
Azt, hogy ha konzolt akarsz venni, akkor nem árt minimális affinitás az exkluzív húzócímek iránt. Ha BF-CoD vonalon mozogsz + szeretsz Steamen centeket költeni, akkor PC.
-
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem meg nem a grafika a lényeg, hanem a sztori meg a játékmenet viszi majd el az egészet. Amúgy ez alapból nem nextgen cím, a leendő PS4/X1 tulajoknak kellene örülniük (akiknek nincs jelen generációs konzolja), hogy kapnak portot.
Amúgy 1080p?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest