Hirdetés

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    válasz zzola #49505 üzenetére

    Mivel nalam primary az acc,igy nalam megosztja a gepre es barmely accommal elerem(igy jatszhatom a sajat accommal),de nalad secondary nak szamit mert ott csak azon ered el amin +vetted.
    Ez is primary acc,de mivel masik gepen van es primary csak egy gepen lehet ezert secondary nak hivjuk ....plusz mint kideritettuk,nem oszt meg semmit mar a gepre....(a jatekot es plus od sem)
    Este belepek hozzad es elinditom a bfh-t ,hatha segit es nem kell utana mindig ....

    k4rL^
    En abban a ficsorben azota nem bizom miota ps3 nal nem sikerult visszarakni....dolgozott x orat,h leszedje es x orat ,h visszarakja,majd kozolte,h nem sikerult.
    Ez volt az elso es utolso backup amit csinaltam. A mentes,vidi,foto kezileg le a tobbit meg leszedem ujra azt kanyar. Ez stabil es biztos.

    gianni85
    zolar masodik fiok alatt a HU primary acc-jat erti a gepen. (Nem masodik felhasznalot,marmint sub accot amire Te gondolsz sztem)

    [ Szerkesztve ]

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák