Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Mr Bond 007 #275193 üzenetére

    Biztosan van gyártási szórás, mindig is volt. Egy rosszul felrakott hűtőközeg simán elintézi a magas zajszintet.

    A Youtube videók nekem nem mérvadók, mert abból nem leszűrhető, nem mindegy hova rakják a mikrofont, milyen érzékenyre van állítva, stb.

    Meg azt se felejtsük el, hogy mindenkinek más számít hangosnak vagy csendesnek és a hang típusa is sokat számít. Nekem a PC-m hangosabb alapjáraton, mint a PS4 Pro, mert egy mesh ház, zajszigetelés nélkül, de olyan jó a légáram, hogy még tartós terhelés alatt is ritka, hogy felemeli a fordulatszámot, ezért ez egy egyenletes háttérhangot ad, egy mélyebb surrogással, észre sem veszem igazán.

    Aztán a PS4 Pro felpörög, akkor sem biztos, hogy decibelben nyomja le a PC-met, hanem fel-le ingadozik a fordulatszám és egy magasabb hangot üt meg, ami jobban átszűrődik a játék zajain.

    De egy notebookot is hozhatnék példának, van egy ultrabookom, ami folyton fel-le tornáztatja a hangját és egy igazán idegesítő, süvítő hangon fúj ki, ez ilyen műfaj, annyira szűk a hely, hogy pici ventillátorokkal kell megoldani a hőcserélést. Sokkal idegesítőbb, mint a PS4 Pro és ezt egy nyamvadt Youtube videó lejátszásakor is tudja művelni.

    Másnak meg ez sem zavaró. Szóval az "enyém halk" az "enyém hangos" megjegyzések kontextus nélkül nem sokat érnek.

Új hozzászólás Aktív témák