Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Kendek #274850 üzenetére

    DigitalFoundry szerint a Dishonored 2 mindenképpen 1440p-ben fut PS4 Pro-n, csak 4K esetén felskáláz, 1080p esetén meg supersampled módba vált, de mindkettő 30 fps és a grafikai kidolgozottság is tök azonos. Nem tud több vagy stabilabb fps-t kicsikarni, mert a renderelés mindenképpen 1440p.

    És mint mondtam az irányítás hangolása is elég gagyi, nem találták el jól, hogy mi az igazán ideális arany középút a gyorsulás és érzékenység között, Horizon Zero Dawn sem teljesen patent, de ezer százalékkal jobb és könnyebb vele célozni. A legjobb eddig nálam az összes konzolos játék közül a Battlefield sorozat volt (az 1-től kezdődően), alapesetben ott sem olyan hű de jó default értékeken, de nagyon részletesen konfigolható és én például TheBrokenMachine beállításait vettem át (szentelt neki egy egész Youtube videót), egy nagyon kicsit lejjebb vettem a sensitivity-t és álomszerű.

    Mikor belenéztem valamelyik éppen aktuális CoD epizódba, ahol megint csak nem volt rendesen konfigolható, akkor éreztem, hogy mennyire limitáltak a lehetőségek és mennyire jót tesz egy FPS játéknak, ha jól beállítható a kontrolleres irányítás a saját ízlésedre.

Új hozzászólás Aktív témák