Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    válasz mickemoto #4754 üzenetére

    Igen így van, nekem a Braunnal mindig a szitákkal volt gondom (a mostanin kívül még kettő Flex Integralos Braunom volt, azokkal kezdtem a borotválkozást).

    Szerintem a Braunnál ez a szita dolog a 22-es csapdája, mert ugye minél vékonyabb a szita annál alaposabb, viszont ezt a vékony szitát belülről folyamatosan koptatja a kés...

    Ez még a régebbi Braunoknál ahol külön lehetett cserélni a szitát és a rezgőkést még barátságosabb volt, mert pl évente pár ezer forintért egy szita még elmegy, de a komplett borotvaegység 9 körül szintén évente szerintem sok.
    Összehasonlítva a Philipsszel, ott nekem nem kellett kicserélni a körkéseket max a kés tompult bennük de a szitának semmi baja. Egyedül az első Philipsembe kellett vennem 1 körkést még nagyon régen, mert kitörött egy barázda a szitából de ezen kívül semmi.

    Én a mostani Braunomat vízzel tisztítom mindig, (általában hetente) és ha eszembe jutott tisztítás után meg is olajozom. A kefét csak fej belsejében használtam amikor a víz nem vitt ki mindent, figyelve hogy ne érjek hozzá a szitához.
    Heti 3-4 borotválkozással lehet összejön a másfél év, nekem naponkénti használattal bírt kb 1 évet eddig a szita.

Új hozzászólás Aktív témák