Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • IamCerb

    csendes tag

    Sziasztok. Ugyan az a problémám, mint Resist_-nek, a típus is ugyanaz (43PUH6101/88), de nekem nem oldotta meg a smart funkció update. Kb. 2-3 hete van meg a tv, az első napon működött a smart, azóta csak csatlakozni próbál és ennyi. Próbálkoztam már szoftver frissítéssel usb-ről, töröltem az internet memory-t, újraindítottam a routert, a tv-t, próbáltam kábellel és wifin keresztül is, aztán végül találtam egy módszert, ami az én problémám ugyan nem oldotta meg, ezért szükségem lenne segítségre, de másoknak lehet, hogy megoldja.

    Be kell lépni egy elvileg "titkos" szerviz menübe a 062596+OK vagy INFO gomb lenyomásával, azon belül keressük meg az NVM Editor -> Service Data-t és először a Type Number alatt meg kell nézni, hogy be van-e írva a típus szám. Ha be van, akkor értelemszerűen jöhet a következő lépés, ha nincs, akkor írjuk be, ami az én esetemben így néz ki: 43PUH6101/88. Most jön az előbb említett következő lépés, a Production Number alá kell beírni a széria számot, amit a Tv hátulján, vagy a dobozon találtok meg.

    Ha ezek megvannak, akkor elvileg működnie kell. :) Ha nem, akkor egy esetleges tv újraindítás után már biztosan jó lesz. Kivéve ugye az én esetemben. :(( Nekem be volt írva a típus- , illetve a szériaszám is.
    Épp ezért továbbra is segítségre szorulok :(

    A szerviz menün belüli állítgatásokat kerüljétek a fent leírtakon kívül, mert egyszerűen, egy-két lépéssel el lehet rontani a Tv-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák