Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem a Passat CC-ket, mert nagyon tetszik a stílusa. A 2008-2012 közötti modelleket bírja el a pénztárcám 1.8-as vagy 2.0 literes TSI-vel (BZB, CDAA a kisebb és CAWB, CCZB a nagyobb motorok kódja).
Rémeket hallok a TSI-kről, ez a két konstrukció mennyire problémás? A láncra figyelni kell, a közvetlen befecskendezés miatt kokszosodik, ezen kívül mi lehet még buktató?
Szerk.: Az összefoglalót elolvastam, most kifejezetten ez a két (négy) motor érdekel.
Autópályázásnál mennyire van jelen a szélzaj a keret nélküli ablakok miatt? Összességében ezek működésével szokott lenni valami probléma? (A kocsit mélygarázsban tartom, befagyni nem fog.) Bármi egyéb, amire figyelnem kéne a típussal kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Tegnap hazafele megálltam pár kereskedésnél Volvok es Lexusok után kutatva, de ehelyett egy gyönyörű 2008-as Passat CC-be botlottam R36 változatban, AWD-vel, 130 ezer kilométerrel. 1-től 10-ig mennyire pénztemető egy ilyen? (A 20 is megoldásnak számít )
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
A hétvégén kínáltak nekem egy 2.0 TFSI motorral szerelt Passat CC-t 2009-ből, 8900 euróért. Kívül-belül elég jó állapotúnak tűnt, de az idő szűke miatt nem tudtam elvinni egy próbakörre és én hülye a futásteljesítményre sem kérdeztem rá (tényleg siettem ). Ez a kétliteres motor a jobb vagy rosszabb "fajtából" való? Ha visszamegyek egy próbakörre mire figyeljek különösen menet közben, ami a kocsi állapotáról árulkodhat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest