- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz HUTCHDB #199065 üzenetére
Az a baj halvány lila fingod sincs, hogy egy fogasztást mi befolyásol és mennyire . Látod, mindenkinek furcsa a te fogyasztásod, de nyilván mindenki hülye és nem a te felhasználási szokásaid mások. 6 an tetőboxal megpakolva egy kodiaq evett úgy. Megint nem látod a legfontosabb részleteket.
Én befejeztem ezt a témát. Úgy állítod be azt a Tiguant mintha valami 10 tonnás fal lenne. Nyilván többet fog enni mint egy lapos passat, de azért na….[ Szerkesztve ]
-
Bandit21
addikt
válasz HUTCHDB #199065 üzenetére
Nem nem hiszem amit írsz, csak nem értem.
A hétvégén Szegedrol mentünk Pestre oda vissza 350 km volt benne 15 km város is, viszont a pályan óra szerint 140-145 és így lett 82 es átlag sebesség mellé 8.2 l/100km
Hozzá kell tenni hogy lendületesen vezetek de kb 4 autóra előre figyelem pl a fék lámpát és nem szoktam tolni ha látom hogy 5 mp múlva úgyis lassítani kell.
Nagyon sok múlik a stíluson, nyilván ha erős autóm lenne lehet én is élvezni szeretném sűrűbben és igazából a pályán is lehet nagyokat gyorsítani meg lassítani az átlag annyi mint nálam de nagyobb a fogyasztás.
Egyszerűen meglepett amit írtál pálya átlagra (és nem is nagy sebesség melle) mert az elmúlt 5 évben volt dízel kocsink (az Audi amit írtam) és az 6 körul evett pályán.
Volt egy 1.6 benzin 5 seb kézi Toyota auris ami még tudott enni pályán 9 et ha 135 körül mentem vele.
Volt egy 1.8 benzin 6 seb kézi Verso ami pályán 8 fölött kicsivel meg állt.
És a Kodiaq ami szintén 8 körül marad pályán.
Az én tapasztalatom alapján messze a dízel Audi evett a leg kevesebbet és ehhez képest lepett meg amit írtál.
De mivel a nagy kerék széles gumi dsg vezetési stílus stb bele szólhat elhiszem csak extrémnek érzem.Látom közbe elazállt a téma inkább kimaradok...
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Politika
- BMW topik
- Kriptovaluták és az adózás
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szemüveges topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest