- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz AMD Power #16410 üzenetére
hüm... hibatároló kiolvas, és elvileg sebesség jeladót kell kidobnia (már ha km órán a sebességet érted, de ha a megtett km-t azt is sebesség jeladóból számolja).
fordulatszámmérő már nehezebb dió az a ECU-t kapja a jelet.ezek az órák meg nem igen szoktak össze pusztulni
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
rob210
nagyúr
válasz AMD Power #16410 üzenetére
Én a helyedben azzal kezdeném, hogy kiszedném a komplett műszercsoportot és szépen megméregetném az órákat, hogy ott minden megy-e.
Illetve egy nagyon fontos dolog, mert láttam már csodát nézd át az összes biztosítékot ami a kocsiban van.
Ugyanis a múltkor haver Ford Mondeójában kiderült, hogy külön van egy biztosíték ami a műszerfal világítást védi.
Hetek óta szét akarta szedni a műszerfalat aztán a múltkor nézegettük a kocsit meg turkáltunk benne más miatt és nézem "TE" ezt a biztit miért nem cserélted ki?
Aztán csere autó indít és ment a világítás az állunk leesett viszont nem kis szerelést spóroltunk meg vele.Renault power
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs