- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Nagyvakként 10-2-o-t kapok, a flop, 2-2-8, elcsekkolom, emelnek adom, a turn egy K emelek, adják, a river egy 6-os, emelek rámemelnek... persze átgondolom, mi a túró lehet, nem lehetett se szín se sor sehogy, felsejlett persze, hogy valami kézbepár drillesedett közben, és az az én 2-es drillemnél csak jobb lehet, de ennek az esélyét kicsire tettem, mert a flopon egy 8-as kézbepár emelt volna fullja miatt, egy K kézbepár a tunr-ön visszaemelt vna, és egy 6-os pár kézben pedig hülye, ha feljön egy K és megadja. Persze hogy 6-6 volt nála, és fullja lett a river-en. Így száltt el negyed beülőm.
Ha AK-val limpelek, és jön egy K a flopon, akkor végigemelés és persze megadás után miért derül ki, hogy az arc K-3 o- val adta meg preflop az emelést, és miért 3-as a river?
K-3-al én be se szállok, más meg szétnyeri magát vele, persze ellenem...regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Drone - bontatlan - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest