Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • regent

    aktív tag

    válasz adalbert1 #2886 üzenetére

    Figyelj, sok helyen olvashatod, töölem sokkal kompetensebb emberektööl (is), hogy ha nem tudod megverni a vacakul játszó mezöönyt például NL10-en, akkor nem fog jobban menni NL25/NL50-en sem. Es ez sajnos igaz. Elképzelhetöö, hogy neked pont olyan a stílusod, ami a nagy blöffökre épít (van ilyen egyáltalán?), és azt hiszed, hogy ilyen alacsony limiten (ahol ezek törvényszerüüen nem müüködnek) nem tudsz vele nyerni, de majd NL50-en, ahol el tudod dobatni az ellenfelekkel a gyööztes lapjukat, majd ott sikerül szép profitot csinálni.
    Hát, én ebben nem hiszek.

    Persze írod, hogy emlékeid szerint, ebbööl arra következtetek, hogy már játszottál azon a limiten. Ebben az esetben a szómenésemet ne vedd figyelembe. :)

    Addig örülj, amíg a JJ-emelésedet 78o-al megadják az ellenfelek. NL50-en ezzel vagy a vakokat vitted volna, vagy szembejött volna jó esetben egy AK. Persze öörültek ott is akadnak, de a nagy többség már sokkal képzettebb.

    PL10-en meg szerintem sokan vannak a pénzüket nagyon féltöö játékosok. Ezért játszanak itt, mert ugye nem nagyon lehetséges, hogy egy leosztásban elveszítsenek mindent. èppen emiatt nagyon gyengén játszanak. ÖÖk alkotják a többséget, de azért vigyázz, más is észrevette már, hogy itt könnyüü nyerni. Néhány hozzászólással elööbb írtam egy kis statisztikát.

    <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák