Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz concret_hp #2799 üzenetére

    Elolvastam, számomra ez így még nem egészen tiszta, holnap átnézem tisztább fejjel is (ill. ma :) ).
    Mindkét esetben csökkenti a bevételt a nyeremény megszerzése érdekében felmerült, igazolt költség, így például az esetleges regisztrációs díj, és magának a tétnek az összege.

    Gondolom itt eleve tournamentre gondolnak, cash game-en hogy igazolná valaki, hogy leültem mondjuk nl25-re 25$-ral és felkeltem 70-el? Vagy csak a befizetés-kifizetést fogják nézni az adott siteok felé? :F

    Ebben az egészben csak azt tartom k*rvára gusztustalannak, hogy amig pár ezren milliárdokat lopnak, hatalmas vagyonokat építenek fel, addig az átlag emberekről minden lóvét le akarnak gombolni, hogy utána még nagyobb "alap"-ból tudjanak nyúlni... Én önként és dalolva fizetnék még az otthoni home game-ek után is adót, ha tudnám, hogy rajtam kívűl is mindenki teljesíti minden ezirányú kötelezettségét, de mivel csak a felső 10k által különböző úton-módon szétosztható összegeket gyarapítanám, nem fogok. Nem is csodálkozok, hogy egyre több ismerősöm keresi a boldogulást külföldön inkább, és sokkal jobban élnek, de ez már inkább a politika topicba tartozna.

Új hozzászólás Aktív témák