Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricsard001

    csendes tag

    Ezekért a meccsekért érdemes nézni a VB-t! A Chris Dobey - Ron Meulenkamp mérkőzés igazán izgalmasra sikeredett. Imádom a VB ezen szakaszát, olyan meccsekbe botlani hogy ihaj :) ! A döntő szerintem ritkán lesz a legjobb meccs, de előtte mindig vannak gyöngyszemek.
    A meccs vége felé Meulenkamp fontos kiszállót dobott, az előző nem jött össze, a közönség pedig elkezdett erőteljesen fújolni /valószínűleg pont ezért, mondjuk meg is értem, elrontani egy kiszállót.../. Dobey meg oda se fordult, felemelte a kezét és egy pillanat alatt lecsillapította a tömeget, utána már ment tovább a biztatás. Ennyi kell csak, ilyen egyszerű. Igen nagyot nőtt a szememben a srác. :)

    zsolti72837: A foci a modern háborúskodás helyszíne, tényleg jobb mintha Doberdo-nál ütnék egymást a népek. Ezzel együtt a világ kétségtelenül legkorruptabb sportága is egyben. Azzal hogy valaki ezt nézi támogatja is egyben a rendszert. Nehogy azt hidd hogy én sza... , szelektálom a spanyolviaszt, de tény hogy az emberek nagyon sok mindent hajlamosak elnézni és a figyelmükkel támogatni. A sportvilág pedig szépen lassan tényleg egy Benny Hill Show-á változik.

Új hozzászólás Aktív témák