Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricsard001

    csendes tag

    válasz zsotesz81 #5039 üzenetére

    Sherrock-al nem volt gond, biztosan volt egy kis tájszólása, de teljesen érthetően beszél. Az édesapja nyilatkozatánál viszont tátott szájjal figyeltem, na ez milyen nyelven lehet :D ? Bátran merem állítani egy árva kukkot sem értettem belőle. De nagyon lelkes volt! :)

    BBéci: "Viszont unszimpátia szó nem létezik. Antipátia a helyes."

    Először leírtam unszinpátia, hiba. Hmmm, ja persze, sziMpátia a szótő. Oké, unszimpatikus, hiba megint. Rendben, Google a barátod. És nincs találat, unszimpátia... Hmmm, hmmm... De hát használja hosszú évtizedek óta napi rendszerességgel a család, az ismerősök... Engem nem érdekel, ezt így fogom leírni. Mit tudhatnak a nyelvészek és a pszichológusok, nem igaz? :D Valószínűleg vagy régies vagy rosszul berögződött szó lehet, és nem csak engem érint, az is biztos!
    Azért megjegyzem a helyes szót, és ezután így használom.

    Apropó, a délutáni Stephen Bunting - Jose Justicia meccs nem volt semmi. Szegény Bunting megint küszködött a kiszállókkal, volt hogy teljesen idegből vágta bele random a táblába a nyilat. Ilyen sem olyan gyakran történik :N ! Egyszer saját magát kellene legyőznie végre.
    Nem sokon múlt hogy nem ő ment tovább. Régebben nem kedveltem igazán, talán a furcsán elrajzolt fizimiskája miatt, de az a helyzet hogy az évek alatt egészen megkedveltem. Jó lenne ha végre sikerülne eljutnia a mezőny elejére, mert egyébként jó játékos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák