- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
306CC-ben az 1.6-osok már Prince motorosak? Valamint 207-esben a VTi lesz Prince csak? Sima 1.6i az még a 206-ból örökölt benzines?
206CC teteje tudom nyitható kézileg és nem is ördöglakat, 306CC-vel is ez a helyzet?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Hauptmann #6113 üzenetére
Köszi Akkor ha jól értem akár 206 akár 307CC vehető ha a karosszéria és a blokk jónak tűnik.
Előbbinek utána kerestem, utóbbiról mit kell tudjak? Rohadni mennyire szeretnek? 206-osról azt olvastam elvétve. Kicsit fura mert a ~1 körül gyakorlatilag mindkettőből látni közepesen foglalkozóst.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Hauptmann #6133 üzenetére
Az a csávó belépett a CB500 csoportba és elkezdett panaszkodni a futásteljesítményekre... belépett a motorok egyik legigénytelenebb de elnyűhetetlenebbnek kikiáltott igáslóvának a csoportjába és elkezdett pampogni.
-
Micsurin
nagyúr
206-ból az 1.6 és a 2.0 közt van akkora difi élményben ami a fogyit és a biztosítási difit elfelejteti az emberrel?
Heti 2-3x lenne Dunakeszi - Infópark ingázás ezért agyalok csak biztos kell-e a 2.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest