Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Nem rég volt téma az autóvásárlás, meg ilyesmi.

    Ha nem a saját szememmel látom, amit láttam, sőt, amit próbáltam ma, el sem hiszem!

    Egyik rokonom vett egy autót. Első autója, friss jogsihoz. Annyira friss, hogy még meg sincs neki :D Még jár vezetni. De autót már vett, amolyan első autónak valót keresett és jött egy jónak tűnő ajánlat, ezért beleugrott.

    Mondom szegény, biztos rásóztak valami bontószökevényt.

    De nem. Nem hittem el. Sikerült vennie egy 1999-es Opel Astrát, 38900 Km-rel! Tudjuk, hogy nem a kilóméter a lényeg, de amúgy is szalon állapotú az autó. Fényezése is, mintha új lenne (természetesen garázsban volt tartva, de az állapotán is látszik, sehol egy rozsda foltocska meg semmi, pedig ezek az F astrák kegyetlenül hajlamosak a rozsdásodásra nagyon hamar). Első tulajtól vette, egy nénitől.

    Basszus, amin viszont kiakadtam, hogy még a gyári 19 éves gumik vannak rajta :DDD Mondtam neki, azt azonnal dobja le. Hihetetlen. Oké, kilóméter alapján nem csereérett, meg nem is volt lekopva teljesen, de repedezett mindenhol.

    Persze kérte, hogy próbáljam ki. Mintha egy új autó lenne, fotóműve tökéletes, a szervó hiánya persze érezhető volt az én szervós autómhoz képest, kell bele kapaszkodni rendesen parkolásnál, de hát ez ilyen.

    Volt ugyan ilyen astrám, az ehhez képest életveszély volt, nulla úttartással, szóval nagyon lehetett érezni a különbséget.

    Azt mondom első autónak nagyon jól járt vele, majdnem olyan élménye van, mint egy szalonból kihozott autónak, persze felszereltsége nulla, de rövid időre vette. Tanulni. Én majd utána megveszem második autónak :) :))

Új hozzászólás Aktív témák