Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blaca83

    őstag

    válasz rnrn #80049 üzenetére

    Chili paprikából van valakinek esetleg szárítva amit asztali darálóba lehet betenni és tudna adni 1-2 fajtából kóstolót?

    Olyan fajta érdekelne ami jó erős. íze is van és nem fáj tőle az ember hasa 3 napig.

    Érdekes, hogy van olyan paprika amit kipróbálok és másnap fáj a hasam(Pl: vékony zöld illetve sárga hosszabb paprika) és van ami jóval erősebb az előzőnél és nincs semmi kellemetlen utóhatás másnapra.

    Legutóbb az Árkádban láttam a csokifesztivál alatt egy "chili standot" de a két gyerek rohant amerre látott és nem tudtam visszamenni és komolyabban szemügyre venni a portékájukat. :N

    Mit érdemesebb inkább venni szárítottat, vagy inkább üveges 'szósz állagút"??

    A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.

Új hozzászólás Aktív témák