Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Plazmacucci #33301 üzenetére

    Nem, nem hatott ki rá. nem jobban, mint bármelyik korábbi nerf, vagy buff. Amióta játszom a játékkal mindig voltak aktuális meta skillek, amelyekkel vagy sokkal gyorsabban, vagy sokkal olcsóbban vagy sokkal biztonságosabban lehetett haladni. Liga elején ráadásul egyértelműen mindenki olyan skillt választ, amit random gearrel, nulláról is gyorsan fel lehet hozni map farmolásra. Soha nem volt és nem is lesz olyan, hogy húsz-harminc ilyen skill legyen.

    A TR mindig is erős volt, kipróbált skill, kismillió build volt hozzá, be lehetett lőni, hogy a változások hogyan fognak hatni rá, ráadásul szarból-húgyból kihozható működőre, fixen craftolható affixekkel. Ráadásul három-négy ascendancyval is használható. Persze, hogy a liga első hetében boldog-boldogtalan ezzel ment, amikor a játékmechanikát ilyen szinten átrendezték.

    Ha az embereknek nem megy el a kedve a scourge-tól, akkor második buildnek már sokkal nagyobb változatosság lesz, ahogy eddig is volt legalább 15-20 különböző, jól játszható build. Aztán egy-két liga múlva az akkori buffok, nerfek miatt majd mások lesznek ebben a kalapban.

    Hozzáteszem, hogy egy ligával ezelőttig pl. a cyclone gladiator sem volt egy felkapott build, pedig már legalább egy éve azt nyomtam fixen, minden ligában pont az igénytelensége és az ereje miatt. Szóval az, hogy hányan mennek a nyáj után igen kevéssé korrelál azzal, hogy hány jó build van.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák