Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    Hétvégén végre túljutottam az alapjátékon a TecSlam Chieftainnel. vegyes benyomások, részben a saját butaságom miatt.

    - egyelőre minden 4L-en van, ez kezd kevés lenni. Egy Kongort használok, de amíg nem respecelem vissza Alirát (a 2 pontot választottam), addig se az elemental overload nem az igazi, se a flat phys sebzése.

    - Így viszont még nagyon hektikus a sebzése. Amikor éppen összejön a ritmus és aktív a Fist of War vagy a két ascendancy bónuszból az egyik, akkor brutális, leég a teljes képernyő. Amikor viszont nem és se exorted slam nincs, se bónusz, akkor a közönséges fehér mobok is röhögnek rajtam.

    - a gear olyan, amilyen. Resisttel jól állok, de élettel gyengén (3,7k). Ez még talán egy ezressel feljebb tornázható lesz, de pillanatnyilag rendszeresen halogatok T2-T3 mapokon, amitől már elszoktam. nagyrészt persze lag miatt (az első nagyobb pakk mindig lutri, olyankor állókép lesz 1-2 másodpercig és csak remélhetem, hogy még élek utána), de ez a HP még a 7 endurance charge mellett is könnyen onehitet eredményez.

    - most próbálom majd lejjebb vinni a cooldownt a warcryoknál, és kirakni majd a +1 exorted slam node-ot, a kettő együtt már elvileg elég kell legyen arra, hogy folyamatosan tudjam spamolni és akkor a túlélés is egyszerűbb lesz (remélem).

    - alapjátékon érezhetően kevesebb cucc és drop esett (az előző ligából A6 elején, lvl49-nél szálltam ki 8c-vel, most A10 végéig már részben receptből jött össze 7c...), mapon viszont már normális az ügymenet.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák