Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz mclord #1707 üzenetére

    Még annyit az előzőekhez, hogy kiválasztási sorrendben a legfontosabb szerintem a linkek száma, utána a cucc jellemző kaszt-csoportja. Még egy négy foglalatos tárgynál is el lehet lőni tízen-húszon fusing-ot hiába, pedig az nem esik tucatjával, egy 5-6 foglalatosnál ez hatványozódik. Az linkek száma és a foglalatok száma és színe csak a megfelelő orb hatására változik, tehát ha pl. egy 5 linkes kékről szeded le a tulajdonságait, az megmarad 5 linkesnek.

    A tipikus kaszt azért fontos, mert nyilván egy íjra nehezebben fogsz tudni mondjuk 4 vörös és két kék foglalatot rollolni, mint egy templarnak szánt páncélra. Igaz, Chromatic Orb orb viszonylag gyakran potyog és a pályán talált R-G-B linkelt cuccokért a kereskedők is ilyet adnak. Sőt érdemes minden szintlépés után megnézni a fegyverkereskedő kínálatát, mert nála is rendszeresen akadnak ilyenek, amit egy-két Transmutation-ért elad, hogy aztán azonnal vissza is vásárolja egy Chromatic-ért. Ezzel együtt egy trükkösebb, a tárgynak "nem megfelelő" kombináció nagyon gyorsan elfogyaszthat belőlük.

    Csak a saját hülyeségemből kiindulva írom le, mert nekem egy jó darabig nem volt egyértelmű: a gem-ek bármelyik tárgyban lehetnek! Még a fegyvertípushoz kötött gem-ek, mint az Infernal Blow vagy a Rain of Arrows sem kell a fegyverben legyen - legfeljebb ha nem a megfelelő fegyver van a kezedben, akkor nem engedi használni a skill-t. Ha tehát olyan színkombinációra van szükséged, ami nem passzol a fegyverhez (mondjuk az előbb említett 4R2B egy íjásznál), akkor nyugodtan el lehet kezdeni a páncélok között keresgélni.

    #Nordic: nem konteónak szántam, tapasztalat volt. A trezorok számához és pályánkénti gyakoriságához egyébként írták is hotfixben, hogy hozzányúltak, a mostani 1.1.1 patch pedig pont azt írja, hogy 20%-kal növelték a Vaal instance-ok esélyét - nyilván az én szerencsém is változékony, de ennek alapján úgy érzem, mások is panaszkodtak a ritkulásra.

    A számomra egyébként semmi kivetni való nem lenne abban, ha egy új ligában egy új fícsört úgy programoznak fel, hogy az első pár indított karaktered rögtön az elején biztosan találkozzon vele és kipróbálhassa. Nem is hiszem, hogy ez olyan nehéz lenne, egyszerűen a ligában elért összesített X szintig mondjuk ötszörös valószínűséggel generálja ezeket a program. Alkalmasint - na jó, ez már konteó - éppen erről van szó, ennek a limitnek az elérése után tapasztaltak mások is egy olyan csökkenést, amit a patch-ben orvosoltak. Nagyon frusztráló lett volna, ha mindenhol olvasnám, hogy Vaal pálya így, trezorok úgy és közben egy teljes Act-on keresztül nem is találkoznék eggyel sem, mikor esetleg pont ezért indítottam ligás karaktert.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák