Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Z10N #3871 üzenetére

    A földelés pont nem érdekel, mert a HTPC kivételével (bár az sem biztos), többnyire nincs földelés a hálózati csatlakozásnál, viszont a pillanatnyi hálózati ingadozás gondot okozhat, nálam az antenna csatlakozásoknál van földhurok leválasztó, így nem éri áram a tv-t az antenna csatlakozás felöl, nagyon sok gondomat megoldotta, a gondok nem a Panasonic tv-nél kezdődtek hanem régen és akkor úgy döntőttem, hogy ez a megoldás működhet, és működik. Sehol nincs felesleges kóboráram.

    Mindent elolvasok, nem kell visszaolvasnom, de ha nálam nincs HDMI gond akkor már nem általános jelenség, ennek okát meg kell vizsgálni, de nem feltétlenül csak a tv HDMI része lenne a hibás. Első körben másik hálózati csatlakozóba tenném a HTPC-t, tehát ne onnan kapja az áramot ahonnan a tv, alkalmaznék ferrit gyűrűket vagy olyan kábelt vennék amelyiken van ilyen, nekem a tv-be csatlakoztatott HDMI-kábel ferrit gyűrűs ill. ott a földhurok leválasztó ami hasznos antenna csatlakozásakor.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák