- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Na hol vannak már a kettéhugyozza tesztek???
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
őstag
válasz ScomComputer #30506 üzenetére
Szuper már behűtöttem egy Unicum Riserva-t.
Ma vs lesz az tuti.“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
addikt
válasz Hublot #30507 üzenetére
Nekem is piszok erős szódám van itthon, kénytelen leszek bort önteni hozzá, hogy iható legyen...
Nem lesz itt semmi vs, sima kettéhugyozást várok (+20%), 320W tdp-vel, 280-320k nyitó árral.
Majd este lesz dzsihad, ps5 ár/megjelenés...Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
VTom
veterán
válasz Hublot #30510 üzenetére
Még csak ott szokott dzsihad lenni.
Múltkor összefoglaltam, hogy kb. délig lehet aránylag normálisan beszélgetni, déltől megbangulnak az emberek, aztán jön a fanboyozás, hülyézés. Mindegy mit írsz, hülye fanboy vagy.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-
őstag
Szénnéhugyozza megsemmisíti porigalázza....
csúnyán hazab@szta az 500k-s 2080ti-t.[ Szerkesztve ]
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Devid_81
félisten
válasz Hublot #30522 üzenetére
Jo mert par evvel fiatalabb is.
Szerk: meg ugye ne azt nezzuk, hogy gyorsabb vagy sem, hanem a vele egy idoben kintlevo kartyak kozul lassuk meg amit kell.
Mert ugye a Fermi is egy kazan volt, es mennyivel lassabb a 3080-tol stbDe ha igy novekedszik a fogyasztas akkor a kovetkezo generacioknal mar lesz 500W is, de csak legyintunk, hogy jojez, gyors
Felre ertes ne essek, tenyleg jo eroben van, de ez egy Fermi 2.0...es a 3090-et nem is lattuk meg[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz Erdei88 #30526 üzenetére
Ja en ertem ezt is, csak ugy nem tetszik nagyon, mert ez egy picit Turing 2. Az is annyit gyorsult amennyivel tobbet evett.Ampere persze jobb ha igy hasonlitjuk, hogy:
3080 vs 2080
3090 vs 2080 TiDe allitolag a 3090-es az uj Titan, illetve annak utodja.
Szoval igy a 2080 Ti-t nehez hasonlitani barmihez is mert sotetben tapogatozunk.
Majd akkor lesz meglepi ha kiderul amit Keldor is mondogat, hogy valoszinuleg a 3090 eredetileg 3080Ti lett volna, mert akkor mar megint masabb a helyzetSzerk: annyi biztos, hogy az ara az jo a teljesitmenyhez kepest, 2080Ti-t veri es fele annyiba kerul, szoval nezzuk a jo oldalat
[ Szerkesztve ]
...
-
-
Devid_81
félisten
válasz Erdei88 #30535 üzenetére
Csak akkor ha lecsendesedik a vihar a bilibe, tobbet nem ugrok fejest semmibe amire nVidia van irva
Megvarom az AMD-t, aztan majd dontok...de aztan lehet addig varok vele amig ki nem jonnek az ujak
Nekem ez a fogyasztas baromsag nem tetszik, mert semmi OC potencial nincs mar, csogazon van hajtva a cucc.
Pedig az tok jo erzes amikor lehet meg vele babralni es jobb lesz...lehet vennem kellene egy GTX 970/980-at ujra?...
-
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Devid_81
félisten
-
addikt
400 és 500 $ a ps5 digitális és a lemezes verziója, nov 19-én jelenik meg.
Ja és új God of War 2021-ben.
Nem kérdés milyen konzolom lesz.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
VTom
veterán
válasz tailor74 #30547 üzenetére
XBox neked is?
Devid_81
Megmondom az őszintét, nekem másfél év alatt 3db lemez járt benne, abból is kettőt megvettem inkább digitálisan is (Death Stranding, mert megvártam az első digitális akciót, de már tűkön ültem addig, meg az AC ODyssey, mert PC-n egyszer már otthagytam 30 óra után, itt meg úgy beszippantott, hogy inkább megvettem digitálisan a fullost, és jelenleg 165 óránál függesztettem fel, majd PS5-ön folytatom), a harmadik meg a The Order 1886, amit a PS4 topikban küldözgetünk egymásnak.
Szóval nekem tökéletes a digitális, kb. 3 év elmaradásban vagyok játékok terén, és esténként 1-másfél órám van játszani.[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Devid_81
félisten
Big Navi mindent IS kette fog hugyozni
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest