Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    Topikgazda

    válasz everest140 #16559 üzenetére

    A BattlePass teljesítése olyan, mintha házifeladatot csinálnál. Nem azzal a játékmóddal/hőssel játszol, amivel szeretnél, hanem azzal amivel a napi/heti kihívás gyorsan behúzható. Látszólag sokan azért választanak Tankot/Supportot, mert éppen az a küldetésük, de nem tudnak mit kezdeni vele. És érződik, hogy nem is nagyon akarnak játszani vele, csupán kibekkelik azt az időt, amíg a mérkőzés tart... Nehéz úgy játszani és élvezni a játékot, ha a "csapat" többi részét abszolút nem érdekli az egész.
    Rengeteg olyan Dva-t láttam, aki a magasból, ablakpárkányból lövi az ellent. Maga alatt felrobbantja a mech-et és semmit nem képes elnyelni a mátrixxal. Tracerek pedig állandóan felrobbantják magukat vagy lezuhannak a térképről, Moira abszolút nem healel, csak DPS-re megy. Sombrák az egész meccset láthatatlan módban töltik, majd befejezik a 10 perces meccset 800 dps-sel. Ennyi "érdekességet" az Overwatch 1 idején nem láttam, mint most 2,5 hónap alatt. És sokszor van Pharah az ellenfél csapatban, amire az én csapatomnak az a válasza, hogy Junkrat és Tracer... Mondanom sem kell, esélytelenül. És hiába adsz javaslatot, hogy kéne egy Mcree, Skill76 vagy Ashe ellene, nem foglalkoznak vele. A játékosok java részénél nincs map vision, csak mennek előre, mint a meszes egyedül az 5 ellen. Nem tudom melyik játékban tanítják ezt? Apex-ben, Fortnite-ban vagy a Valorantban?
    Ha meghal valaki 1x, azonnal kilép és semmiféle retorzió nincs a Blizzard részéről (utána ember vagy épp egy fontosabb poszt hiányában hozd le a meccset, ha tudod!). Össze-vissza kilépkednek a játékosok, mert úgy tartja a kedvük. A Blizzard szerint ez jó. Hát ennyire még a Dota 2 / LoL rendszere sem "baráti".
    A tanulási fázissal nincs problémám. Az Overwatch 2016-os indulásakor is sok bénázás volt, mind a Blizzard, mind a játékosok részéről. 1-2 hónap alatt baromira belejöttek a játékosok és akkor még a Blizzard is lelkesebb volt, minden szinten.
    Itt ez nem lesz, mivel F2P a játék, mindig lesznek új játékosok, a régiek pedig inkább lelépnek/kiégnek ettől a fertőtől. A múltkor játszottam Dva-val, Rein/Tracer/Moira/Junkrat cumóit elnyeltem, az ultimmal is kiiktattam a teljes enemy csapatot + Play of the game pillanat is volt. Majd azt írták, hogy nem is tudták, hogy DVa-val lehet ilyet is... Hát, már lassan 7 éve.
    És hiába dicsekszik a Blizzard, hogy Twitch-en mennyien nézik az Overwatch 2 streameket, ahogy ott is írják a játékosok, csak a dropok miatt. Ha nem lenne ilyesmi kampány, akkor kellene igazán megnézni, hogy mennyi emberke streameli a játékot és mennyien nézik igazából. Kár, hogy a Blizzard csak a shopot tartja életben (minden héten új kihagyhatatlan legendary bundle óriási kedvezménnyel :DDD ), a játékkal pedig nem igazán foglalkozik. Pedig lehetne ez is egy igazán jó játék, ahogy a 2016-os előd is az volt (nem is véletlenül zsebelte be az Év játéka díjat).

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák