Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz MostaPista #56228 üzenetére

    Keress rá, ezer meg egy könyv van. De inkább pár weboldalt, pl. Wikipédiát olvass el. Keress rá arra ami érdekel, és olvasd el. Felesleges egész könyveket elolvasni, de ha van időd és kedved, akkor kb. bármelyik középiskolai tankönyv jó alapnak, csak régi.
    Switch meg router van otthoni környezetben, a switch-re rádugod az eszközöket és kész, kapják a netet, állítgatni nagyon nem lehet.
    Router-nek van egy menüje, minden gyártónak más, sokszor típusonként is. Kiválasztod amid van, letöltöd a manual-t és elolvasod. A menüben lesz valahol a tűzfal, ha képes rá a router, először nézd meg, utána olvass róla könyveket, fordítva felesleges.
    Router-ra vagy kábellel csatlakozol vagy wifi-vel, így két hálózat lesz. A kábeles részt felesleges lenne külön védeni, a router irányítja és vezérli. Wifi-re meg ugye kell jelszó, mert boldog-boldogtalan látja alapesetben. De ha elrejtem, hogy ne lásd, még akkor is simán lehet tudni hogy ott van, egyszerűen látja a legtöbb wifi analizáló progi.

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák