Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    Én a Kádár-kockából indulok ki, itt azok vannak többségben. Két szoba közti fal sarkaiban van két-két cső (rosszabb esetben egy-egy, vagy csak ki van fúrva a plafon), egyikben a kábeltv, másik luxus, vagy ott megy fel az áram a padlásra. Általában erre a közfalra kerül az ágy, hogy hallani lehessen mi megy a másik szobában, meg hogy a szekrényt a külső falra lehessen tenni, hogy szigetelés híján jól be tudjon penészesedni a fal. Na ezt kell megfordítani, ágy a külső falra, 15-20 cm szigetelés, közfalra meg szekrény. Így a sarokban lehet kábel.
    Lehet eladom az unifi ap-t, meg hogy itt olvasgatom amit írtok, kéne egy rack szekrény a melléképületbe, persze házilag, olyan nagyon komolyat nem. Ha a modemet visszaviszem a ház végébe ahol volt eredetileg, akkor onnan mehet egy külső wifi router, meg három belső, mesh-be természetesen. És megtelt a modem, nem ám egy-két lehetőséged van mint más szolgáltatónál. Van ahol egyetlen kábelen tudja csak leadni a netet, hiába van több rj45 dugó rajta. Mindhárom belső wifi roter el tud látni egy-egy szobát. Ehhez kell még egy hosszú, meg két rövidebb cat6 kábel pluszban.
    Első bekötés ingyenes, így a koaxot addig húzták amíg lehet, utolsó szoba, + le + négy-öt méter, így leér akárhová. Amúgy is, a koax az udvar végében sem veszítene a jel erősségéből azzal nincs gond.

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák