- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
Láttátok, hogy megszűnt az osCommerce gomb-generáló weboldal???
>>> http://www.oscommerce-buttons.org/
Pedig milyen jó volt...
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
djsite
tag
Nálam így néz ki a Shipping Table
4999:1200,9999:1400Én azt szeretném, hogy 10000Ft-tól a postai díj ingyenes legyen. Akkor azt kell beírnom a végére, hogy 10000:0?
-
moat26
tag
válasz vakondka #7494 üzenetére
Köszönöm válaszod ezt a megoldást választom! Annyira belemelegedtem, hogy nem is gondoltam arra, hogy közvetlenül az elején befolyásoljam a dolgokat. Remélem hajlandóak is lesznek megcsinálni, nem mondhatnám, hogy mindig tudják mit csinálnak. Ma például nem ment az oldal, szóltam nekik, erre újraindították (!) a szervert. Azért nem csak én vagyok ott, és nem biztos, hogy túl megbízható így a dolog
-
vakondka
őstag
Akkor itt az ideje szolgáltatót váltanod...pl: Médiacenter
Minden túlzás nélkül ŐK a legjobbak
Itt a fórumon többen is ott vagyunk a weblapjainkkal
Nem a legolcsóbbak, de hát Mercit sem veszel 50.000-érthttps://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Marsy51
aktív tag
A tulajdonos eladja az oldalt.
60USD-vel már lehet licitálni rá. Most próbáltam ki.
This domain may be for sale by its owner!Marsy51 ("The truth is out there") osCommerce - Magyarország http://www.oscommerce-extra.hu
-
Belba
őstag
4999:1200, 9999:1400, 500000:0
Vagyis :
0 - 4999 Ft-if +1200 Ft a postadíj
5000 - 9999 Ft-ig +1400 Ft a postadíj
10000 - 500000 Ft-ig 0 Ft a postadíjHa így írod be, akkor 10000 Ft-tól 0 Ft lesz a szállítási költség!
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Almosluca
tag
válasz DiabloCorsa #7500 üzenetére
Kedves Diablo!
Beleírtam mindent mindenhova ahova kell. Már többször is ellenőriztem, de nem találtam hibát. A tábláimban lehet olyan hiba, ami miatt nem működik?
"A világ a Microsofté, én csak benne élek ..."
-
djsite
tag
A termék leírás oldalon felszeretném tüntetni a cikkszámot, tudom hogy odateszi a termék neve mellé, de szerintem jobb lenne ha ez így nézne ki:
Termék cikkszáma: 12345Odáig eljutottam, hogy kiíratom vele, hogy a Termék cikkszáma:, de nem tudom magát a cikkszámot mellé kiíratni.
Fent van nálam a cikkszámok az admin listában, ott nem jövök rá, hogy mi végzi ezt a kiírást.
Valakinek van ötlete?
-
djsite
tag
Sziasztok!
Az hogy lehet, hogy a Shipping Table 4999:1200,9999:1400,500000:0 így van beállítva.
Viszont amikor vásárlásnál rámegyek, hogy postai utánvét, akkor 1440Ft-ot számol fel 1000Ft-os termékre. ???Érti valaki, mi lehet a gond?
-
Belba
őstag
válasz vakondka #7522 üzenetére
Közben kicsit megnyugodtam, mert rájöttem, hogy a Xara WebStyle-ben legalább 300 db gombból lehet válogatni, könnyen feliratozható, átszínezhető, átméretezhető...
Igaz, itt egyenként kell legyártani nyelvenként 30-40 db gombot, de sokkal könnyebben lehet használni, mint a PhotoShop-ot...
-
ujtordai
tag
Hali
Hogyan lehet beállitani oscommerce-ben a személyes átvétel-t mint opciót?
előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
☻♂♫
-
djsite
tag
Vakondka
Az oldaladról leszedtem a kiemelt termékek kiegészítést, minden rendben is van vele, majdnem
1. az admin-katalógusnál nem szerepel, hogy kiemelt termékek, viszont az admin-főbeállítások között ott van, hogy engedélyezem-e és hány darabot. Tehát nem tudok felvinni ide termékeket. Tudsz segíteni?
2. én nem szeretném jobb vagy bal oldalra tenni a kiemelt termékeket, ha nem egyből középre, mint az új termékeknél. Ebben is szeretném a segítséged kérni.
Amúgy meg minden nagyon jó, most már kezdem érteni
Köszönöm! -
DiabloCorsa
őstag
1. Shipping Table a postai utánvéthez tartozik?
2. A szállítási díj 4999 Ft -ig 1200, 1400 Ftnál 0.
Ez így hülyeség, tehát amit kiír nem meglepő. 1200+ÁFA = 1440A demo oldalam, amit belinkrltem ez olvasható amikor a böngésző sorában ez olvasható:
http://www.pasztoy.hu/demo/admin/modules.php?set=shipping&module=table
ehhez tartozik ez:
Rendelt érték vagy súlytól sávosan változó szállítási költség
(admin oldal table.php, /modules.php?set=shipping&module=table
Jelenleg: 200:1000,400:800,800:0.00
200 ft-ig a szállítzási költség 1000,-Ft, 201-400 ft-ig a szálítási költésg 800,-Ft, 400-799 ft-ig a szállítási költség 800, -Ft, 800 értékű vásárlás felett a szálítás ingyenes.Talán ebből világos (lehetne) hogy a vásárolt érték növekedésével adunk újabb szállítási értékeket.
Erre azt írtad, neked nem ez kell. Neked kell valaki aki csinál neked egy áruházat, TE pedig foglakozz azzal amihez értesz.
[ Szerkesztve ]
Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
vakondka
őstag
1. kihagytad a step 5-öt:
Step 5:
Add hozzá az alábbi sort a /catalog/admin/includes/boxes/catalog.php fájlhoz, pont azelőtt a sor előtt, mely tartalmazza ezt: <a href="'. tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED . '</a>');
'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_FEATURED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_FEATURED_PRODUCTS . '</a><br>' .2. kihagytad a step 13-at:
Step 13:
Nyisd meg szerkesztésre a /catalog/index.php fájlt és változtasd meg mindkét helyen a FILENAME_NEW_PRODUCTS szöveget erre: FILENAME_FEATURED
A 120. és a 320. sor környékén lesznek elvileg, ha nem változtattál túl sokat az index fájlon.
Ezt keresd:
<tr>
<td><?php include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_NEW_PRODUCTS); ?></td>
</tr>
cseréld le erre:
<tr>
<td><?php include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_FEATURED); ?></td>
</tr>
<tr>
<td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td>
</tr>A teepítési leírásnak csak minden második sorát olvastad ?
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Almosluca
tag
válasz DiabloCorsa #7519 üzenetére
Diablo!
1. az oldal ami nem jön be a root mappában van (tudtommal)
(itt a hozzászólásokban olvastam, hogyha www.valamioldal.hu címen jön be, akkor a root mappában van, és elvileg jónak kell lennie a 44. sornak)
2. .htaccess 44. sora: RewriteBase /Talán emlékszel, egyszer már értekeztünk róla, hogy vannak a tábláimban plusz sorok, amik nem biztos, hogy jó ha ott vannak. Bezavarhatnak a Seo-ba? Erre tudok még gondolni.
-
Almosluca
tag
válasz DiabloCorsa #7534 üzenetére
Kedves Diablo!
Engedd meg, hogy idézzelek: "A pontosan feltett kérdés bearanyozná életünket. "
Nem nehezet kértél, csak a kérdésre sok válasz lehet.Az áruházat itt tudod megnézni. Jelenleg működik (Seo nélkül).
Nézd el nekem ezt a kérdést, (hiszen nő vagyok) de milyen adat kellene még?
-
vakondka
őstag
válasz Almosluca #7533 üzenetére
Az adatbázisnak semmi köze a seo urls bővítményhez.
Ha vannak kategóriák, termékek és meg is jelennek, akkor működnie kell.Esetleg másold ide a teljes htaccess fájlt.
Most nézem, hogy elég furcsa a weblapod...
A nyitóoldal milyen fájlnéven van fent pontosan ??? csak nem index.html
...itt lesz a baj szerintem...
Nem lehet egyszerre index.html és index.php egy könyvtárban soha semmilyen körülmények között !!!
[ Szerkesztve ]
-
Almosluca
tag
válasz vakondka #7536 üzenetére
Vakondka!
Erre én is gondoltam, de aztán elvetettem az ötletet, mert azt az infot kaptam több helyről, hogy ez nem okozhat gondot. Ma leszedem a lapokat, és kipróbálom úgy. Ha viszont ez a gond, akkor mire nevezzem át a lapot? Index.php ugye nem lehet, de akkor ....? Anno a telepítésnél a szolg. azt az infót kaptam, hogy az ilyen lapokat a mainpage nevű mappába kell feltöltenünk. Ezt is tettem, bár már akkor is furcsának találtam ezt a html formátumot a php-k között.
Még csak kísérletezem a webshoppal, ezért tűnhet furcsának.
[ Szerkesztve ]
-
vakondka
őstag
válasz Almosluca #7537 üzenetére
Akkor kezdjük az alapoknál, bár ez nem webtanfolyam...
A szerver public html mappájába (néha más a neve, de ez most lényegtelen) feltöltött index.php vagy index.html fájlt tekinti a webszerver a domain névhez tartozó fő oldalnak.
Tehát ezt a fájlt jeleníti meg, mikor valaki csak a domain nevet írja be a böngészőbe.Ugyanez érvényes a mappákra is, tehát ha egy mappában van index.html, vagy index.php fájl, akkor az fog megjelenni, ha valaki csak a mappanevet adja meg, pl: http://www.cyranose.hu/akciok/
Ezért nem lehet egy mappában mindkét fájl, mert hibás szerver működést eredményezhet a dolog.
A lényege a mondanivalómnak, hogy az index.html ugyanúgy helyes, mint az index.php.
De mindkettő egyszerre nem lehet egy mappában: ez a lényeg !Nyitóoldalnak használd a webáruház saját nyitóoldalát, az tökéletesen alkalmas erre a célra.
gondolom az nem gáz hogy közben látszanak a kategóriák is ?[ Szerkesztve ]
-
acidrush
tag
válasz Almosluca #7537 üzenetére
Én is pont ezt akartam mondani hogy el kéne hagyni azt az üdvözlő oldalt.
Google-nél sem nagyon szerencsés illetve a webshoppal is adódhatnak gondok.
A kezdő oldalra ugyanezeket be lehet másolni és megjeleníteni.Majd a végén nem ártana egy w3C validátorral átfutni az oldaladon mert rengeteg formai bakit találtam az oldalon.
Nem vészes de azért jobb rendbe rakni azokat is[ Szerkesztve ]
-
Almosluca
tag
válasz vakondka #7538 üzenetére
Persze, hogy nem gáz. Ha viszont leveszem - és ezt fogom tenni - akkor minek van az áruházban a Főoldal és a Katalógus menüpont? Hiszen mindegyikre teljesen uazt hozza ki. Csak az egyiket a www.valami.hu címen, a másikat meg a www.valami.hu/index.php néven. Mindegy. Köszönöm a válaszokat.
-
vakondka
őstag
válasz Almosluca #7540 üzenetére
A főoldal és a katalógus menüpont azért van, hogy ha a webáruházad egy alkönyvtárba telepíted (nem ajánlom keresőoptimalizálási okokból), akkor a Katalógus menüpont a webáruházra, míg a főoldal menüpont magára a domain névre mutat így ha van külön nyitóoldalad, akkor az fog megjelenni oda kattintva.
Remélem teljesen kielégítettem kíváncsiságodathttps://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
Almosluca
tag
válasz vakondka #7541 üzenetére
Igen, köszönöm. Küldetés teljesítve, letöröltem a html oldalakat. Megpróbálom most a seo-t. Csak egy utolsó buta kérdés, aztán hagylak benneteket: a nyelvi fájlokban van egy mainpage.php, ami üres. Kell ez oda? Vagy ez is az általad leírtakkal van kapcsolatban?
-
Belba
őstag
válasz vakondka #7543 üzenetére
Nekem is van ilyen a nyelvi fájljaim közt : nekem mindig az íródik erre az oldalra, amit a főoldalra beírok (igaz nekem egy bővítmény segítségével működik ez a dolog).
>>> shop/includes/languages/hungarian/mainpage.php
Szerintem nem kellene kitörölni ezt a fájlt!
Biztosan nem véletlenül van az ott!Attól még, hogy MOST üres, még később szükség lehet rá!!!
-
Almosluca
tag
válasz vakondka #7543 üzenetére
Pedig van! Ráadásul EZT nem is én tettem oda! A szolgáltatóm telepítette fel az áruházat, így tényleg semmi fogalmam sincs mi lehet az ... Csak ott van üresen. Milyen célt szolgálhat vajon? Mi hivatkozhat rá?
Most hogy jobban megnézem van egy pdfcatalog-info.php-m is.Ezt hogyan tudnám használni?
[ Szerkesztve ]
-
Maximx
tag
Sziasztok!
Hol lehet kikapcsolni a cikkszám megjelenését?
Az oldalon nem szeretném megjeleníteni, de az adminban kellene.
-
djsite
tag
válasz DiabloCorsa #7530 üzenetére
Könnyen beszélsz mert te már túl vagy pár ilyen webáruházon, tudod, hogy melyik fájl hol van és mit csinál. Ha meg szeretnél valamit megváltoztatni, gondolom neked nem kell megkérdezned itt a fórumban.
Nem kértem senkit se hogy csináljon nekem webáruházat, megcsinálom magamnak. Csak hát elég nehéz megvalósítani a beállításokat, hogy azt se tudod (még) mi-mire való, mit hol kell átírni.
Én például, ha változtatni szeretnék valamelyik magyar szövegen órákig keresgélem és bogarászom, hogy vajon hol lehetne átírni.
Ha már az is baj, hogy az ember (ÉN) most csöppent bele az oscommerce rejtelmeibe és egy kis útbaigazítást, segítséget kér, akkor Te is foglalkozz azzal amihez értesz.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 FX506LU Gamer Notebook
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest