- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsite
tag
válasz vakondka #7453 üzenetére
DROP TABLE IF EXISTS products_extra_images;
CREATE TABLE products_extra_images (
products_extra_images_id int(11) NOT NULL auto_increment,
products_id int(11) default NULL,
products_extra_image varchar(64) default NULL,
KEY products_extra_images_id (products_extra_images_id)
) TYPE=MyISAM;INSERT INTO configuration VALUES ('', 'Display Extra images (on products_info)', 'DISPLAY_EXTRA_IMAGES', 'true', 'Display Extra images', 1, 87, '2005-11-17 17:20:36', '2005-10-20 17:40:05', '', 'tep_cfg_select_option(array(\'false\', \'true\'),');
Ez volt. Pár változtatást kellet még csinálni egy-két fájlban (filename.php, database_tables.php) De mindent leírt rendesen, csak angolul.
-
-
Marsy51
aktív tag
válasz Marsy51 #7325 üzenetére
Sajnos hiba csúszott a beírásba.
5. Minden új admin könyvtárban az admin.php fájlt átnevezed admin2.php, admin3.php, admin4.php adminx.php-re.
Helyesen:
Nincs admin.php fájl helyesen az administrator.php-t kell átnevezni admin2.php, admin3.php, admin4.php -re.6. Minden új admin\includes könyvtárban a login.php-t átnevezed login2.php, login3.php, login4.php, loginx.php-re
Helyesen:
A login.php fájl az admin könyvtárban nem és nem admin\includes -ban vanBocs az elírásokért.
.[ Szerkesztve ]
Marsy51 ("The truth is out there") osCommerce - Magyarország http://www.oscommerce-extra.hu
-
DiabloCorsa
őstag
-
djsite
tag
Vakondka
Leszedtem az oldaladról a "Cikkszámok megjelenítése az admin listában", viszont nem tudom pontosan ezt hova kell feltölteni. Ha a catalog/admin/ könyvtárba és felül kell írni a régit akkor nálam nem megy mert hibát ír ki. ???????
-
-
Belba
őstag
válasz vakondka #7463 üzenetére
Most én is kipróbáltam : Cikkszámok megjelenítése az admin listában
A mellékelt módosított categories.php fájlt az eredeti helyére kell feltölteni:
>>> http://oscommerce.extra.hu/uploads/File/categories.zip
Előtte mindenképpen mentsük el az eredeti fájlt !!!Ebben a letölthető csomagban 1 db categories.php fájl van!
[ Szerkesztve ]
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Belba
őstag
Valami keveredés lehet ezzel a categories.php fájllal, mert a tartalma inkább a css-fájlok tartalmára hasonlít... (Ez nem a kinyílós menühöz való?)
Ebben a zip-csomagban egy 10KB-os categories.php fájl található...Nekem van egy 2007. februári letöltésem a "Cikkszámok az admin listában" zip-csomagról, ebben 62KB a categories.php (szerintem ez lesz a jó).
Innen letölthető!
[ Szerkesztve ]
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Kolli7
tag
Köszi Belba!
A Kiemelt termékekhez, meg az Akciókhoz nincs ilyen cikkszám-listázó?
Nagy segítség lenne ott is.Épp most volt alkalmam egy professzionális, felhasználóbarát webáruházban tiszteletemet tenni.
Az biztos, hogy nem osC, és az is biztos, hogy ilyet sem Diabló, sem Vakondka, sem más nem tudna rettyinteni! Kezüket-lábukat zsebre dugják, akkor ...talán.
A webfejlesztő nagyon ki akart tenni magáért. Sikerült neki!!! CSAK a kifizetés több, mint 2 órámba telt úgy, hogy a termékeket már régebben betettem a kosárba. Ja! Előzőleg hiába jelentkeztem be, mikor kiléptem, a kosár tartalmát rögtön elfelejtette a rendszer. Kezdhettem előről mindent.
Nagyon rossz néven vették, amikor szóvá tettem, hogy egy ingyenes rendszer ezt alapból tudja.
Most meg a szállítási címet volt képtelen megjegyezni, nem beszélve arról, ha valamit ki akartam venni a kosárból, akkor azt igen furmányosan, nyakatekerten kellett végrehajtani. Azért arra kiváncsi lennék, hogy hány vevőt szalasztanak el így. Engem is csak a szükség marasztalt. Ott tartottam, hogy kivágom a gépet az ablakon.Szóval nem biztos, hogy azért, amiért jó sok pénzt fizetünk, az működőképes is!
Mindenesetre én maradok a jó kis osC-nél![ Szerkesztve ]
-
Belba
őstag
Igen, tényleg jó lenne, ha lenne ilyen cikkszám megjelenítés az Akciók és a Kiemelt termékek listáknál is az Admin oldalon...
==================================================
Én is elég sokat vásárolok a neten és gyakran nekem is égnek áll a hajam!
Attól tudok a legjobban megőrülni, mikor szép sorban pakolom tele a Kosaramat és mire a végére érek, kiderül, hogy a rendszer kijelentkeztetett, Kosár totál üres, mert ugye őszerintük ne pepecseljek ott félórát!Ezt elég nehezen tudom megcsinálni pl. a G'Roby weboldalán, ahol a havi beszerzés elég hosszú lista szokott lenni, amellett válogatni is kell(ene) az aktuális kínálatban.
(Ez olyan, mintha a szupermarketben félóránként kikergetnének és a kosaramat kiöntenék = ha kell a cucc, kezd el újra!)Sorolhatnám én is a baklövéseket, amik a szememet bántják (pl.: nem tárolják a leadott megrendeléseimet; nem kapok visszaigazolást hetekig; a szállítási címhez beírom az emelet/ajtót, erre a számlázási címnél jelenik meg és a futárnak fogalma sincs az emelet/ajtóról, mert a megrendelésben a két címcsoport felcserélődik, stb.)
Tényleg, ilyenkor látom én is, milyen jól meg van csinálva ez az osCommerce shop!
-
Kolli7
tag
" Ez olyan, mintha a szupermarketben félóránként kikergetnének és a kosaramat kiöntenék = ha kell a cucc, kezd el újra! "
Vizuális tipus vagyok! Látom, ahogy borul a cuccos.Teljesen egyetértek Veled. Nem akartam bő lére ereszteni, de persze sorolhatnám még a negatív tapasztalatokat ennél a shopnál. Az ügyfélszolgálatos meg teljesen értetlenül állt. Szerintem még életében nem vásárolt a neten, csak odaültették. Uccu! Oszt fogadd a megrendeléseket! Azért kiváncsi lennék, hány embernek forrt fel az agyvize rajtam kívül? A webmesterüket meg - azt az okos kis Tudi Rudit - kilőném a Holdra! Finom voltam, és nőies!
Milyen büszke lehet magára![ Szerkesztve ]
-
DiabloCorsa
őstag
A Kiemelt termékekhez, meg az Akciókhoz nincs ilyen cikkszám-listázó?
Nagy segítség lenne ott is.Termék keresés nálam 131.sor:
$product_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, p.products_price, s.specials_new_products_price, s.expires_date from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_SPECIALS . " s where p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p.products_id = s.products_id and s.specials_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['sID'] . "'");
1.Beszúrjuk ezt, így a vastag betűst: p.products_id, p.products_model, pd.products_name,
2. 190 sor nálam:
<td class="dataTableHeadingContent"><?php echo TABLE_HEADING_PRODUCTS; ?></td>
<td class="dataTableHeadingContent" align="right"><?php echo TABLE_HEADING_PRODUCTS_PRICE; ?></td>
<td class="dataTableHeadingContent" align="right"><?php echo TABLE_HEADING_STATUS; ?></td>
<td class="dataTableHeadingContent" align="right"><?php echo TABLE_HEADING_ACTION; ?> </td>Ide beszúrunk egy új sort ahová tetszik, közéjük, ezt:
<td class="dataTableHeadingContent" align="right">Cikkszám</td>
3. 214.sor nálam:
<td class="dataTableContent"><?php echo $specials['products_name']; ?></td>
Eléje vagy utána beszúrjuk ezt:
<td class="dataTableContent"><?php echo $specials['products_model']; ?></td>Mentjük, régit átnevezzük, ezt a helyére töltjük.
Ha ügyesek voltunk a Cikkszám valóban cikkszám felett lesz.
Ez "teendő" máshol is ahová a cikkszám kell!
Keresésbe beírni p.products_model-t aztán nevét a fejlécbe és kiíratni.
Én nem ezt használom, de működnie kell ennek is.[ Szerkesztve ]
Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Kolli7
tag
válasz DiabloCorsa #7472 üzenetére
Köszönöm Diablo!
-
acidrush
tag
-
djsite
tag
Sziasztok!
Sajnos megint én
Valaki tudna segíteni a Fizetés, Szállítás beállításokban???
3 féle fizetés lenne (átutalás, utánvét, belföldi postautalvány), 1 szállítás (posta)Nézegettem az admint és a fórumot is de nekem egy kicsit kínai volt
Köszönöm.
-
DiabloCorsa
őstag
Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
djsite
tag
válasz DiabloCorsa #7476 üzenetére
Köszönöm!
-
Kolli7
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet php oldalra statisztikai kódot beilleszteni?
Arra lennék kiváncsi, hogy egy-egy terméket hányan néztek meg és honnan jöttek az oldalamra. Szóval nem csak a lapletöltés érdekelne.
HTML alapon ezzel nincs gondom, a php nem az erősségem.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Belba
őstag
Kolli7 !
A MédiaCenter Tárhely Admin oldalon van egy elég részletes statisztikai oldalad, nézted már?
A Google Webmester oldalon is (ha regisztrálod a webshopod), akkor ott is elég részletes statisztikát kapsz, melyik oldaladat nézik a legtöbben...
-
gergelyk3
csendes tag
Koszonom az eddigi segitsegeteket. Sikeresen felallitottama shoppom. (bar meg csak localhoston).
De most megakadtam! Hiaba irom at/adom meg egy termek arat. Az ara az elonezetnel sem jelenik meg hanem 0 van helyette. Ugyanigy a vasarloi oldalon is!Mi lehet a baj?
-
Belba
őstag
válasz DiabloCorsa #7472 üzenetére
Köszi Diabló !
Kicsit azért kellett alakítgatni, de nálam most tökéletesen működik a kiegészítésed!
-
Marsy51
aktív tag
Marsy51 ("The truth is out there") osCommerce - Magyarország http://www.oscommerce-extra.hu
-
djsite
tag
válasz DiabloCorsa #7476 üzenetére
Diablo
Köszönöm a segítséget, de sajnos nekem pont nem ez kell.
Valaki tudna segíteni a Fizetés, Szállítás beállításokban???
3 féle fizetés lenne (átutalás, utánvét, belföldi postautalvány)
2 szállítás (posta-sima, posta-utánvét) -
Almosluca
tag
Sziasztok!
Biztos tud segíteni nekem vki. Feltettem az oldalamra az Ultimate Seo 2.6-ot. Eddig rendben is van a dolog, de nem nyílik meg a shoppom. Az első oldalam teljesen az évszakhoz illik, vagyis hófehér. Nem értem. Már kétszer átnéztem mindent, még a jogosultságokat is, de semmi. Ha lenne vmi ötletetek, azt nagyon megköszönném.
"A világ a Microsofté, én csak benne élek ..."
-
Belba
őstag
válasz vakondka #7486 üzenetére
Igen, én is pont erre gondoltam, hogy emiatt volt a keveredés...
Az is gyanús volt, hogy már múltkor is valaki pont erre a bővítményre panaszkodott, hogy kinyílós menüt kapott, pedig ő cikkszámokat szeretett volna. (Csak akkor valami miatt elsikkadt az a hozzászólás.)
Lényeg, hogy most rendben van!
=============================================
Megcsináltam Diabló leírása szerint az "Cikkszámok az Akciós oldalon" kiegészítését és a "Cikkszámok a Kiemelt termékek oldalon" kiegészítését...
Kicsit kellett módosítani, hogy valóban működjön és közben screenshotokat is csináltam (előtte-utána képekkel), szépen leírtam a bővítés lépéseit külön-külön.
Ma este átküldöm neked: ezeket is fel lehetne tenni a HoST oldalra, ott könnyebb lesz megtalálni a jövendő shop szépítgetőknek.
[ Szerkesztve ]
-
moat26
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. A következő a helyzet. A hülye fejemmel a tárhelyszolgáltatómnál két domainre adtam meg ugyanazt a rootkönyvtárat, a webshopomét. www.sidelis.hu, és a www és sidelis között webshop-al (szándékosan nem akarom szerepeltetni ezt az url-t). Mint azt gondolhattam volna ez duplikált tartalom problémát okozott, merthogy a google indexelt mindkettőn. Namármost a célom az lenne, hogy a második szűnjön teljesen meg, tűnjön el a googleből is, úgyis mindenhova a www.sidelis.hu-t linkelem. Próbáltam htaccess redirect-et, de nem tetszik a googlenek. Most csak egy index.html file van feltöltve a másodikhoz, hogy a site elköltözött. Viszont azt hiszem a google 404-es hibát vár, ha töröltetni akarok egy címet tőlük és arra is 90 napos az átfutás. Szerintetek mit tegyek ebben az esetben? Végülis hasonló ahhoz, mintha új domainre költözött vola az oldal. Mi az elfogadható eljárás ebben az esetben? Vagyis ha valaki rátalál a google-ben a régi címre ős is eljusson az újra, amíg a googleből ki nem tölődik.
Köszönök előre is minden segítséget, nem szeretném a legelején tönkrevágni google részről a dolgot!
-
moat26
tag
Most megpróbáltam, hogy megadok egy 404 oldalt az új oldal linkjével. de nem megy.
htaccess: ErrorDocument 404 /404.htm
és csináltam egy 404.htm-et az új linkkel.Ezzel mi lehet a gond?
-
moat26
tag
Hát ez szép. Opera alatt megy. IE pedig a saját 404 a weblap nem található oldalát dobja ki. Pedig minden előzményt, cookie-t töröltem. Ez vajh miért lehet?
-
moat26
tag
Elnézést. Sok a duma. Az exlorer figyelmen kívül hagyja az egyéni 404 oldalt ha kisebb 512 byte-nál. Mindazonáltal a kérdésem továbbra is él, hogy vajon ez a legjobb megoldás? vagy mit szokás tenni ilyenkor?
-
vakondka
őstag
Így próbáld meg:
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
ErrorDocument 404 /404.html
</IfModule>A fájl legyen html vagy php kiterjesztésű, ne használj htm kiterjesztést.
Egyébként a te esetedben a legkorrektebb megoldás, ha a szolgáltatót kéred meg, hogy a többi domain címedet irányítsa át arra az egyre amit valójában használsz.
Ők jól fogják megcsinálni, ezért nem büntet a google még akkor sem ha 10 domain mutat rá, mert a szolgáltató a domain bejegyzést irányítja a weboldaladra közvetlenül.[ Szerkesztve ]
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
djsite
tag
Sziasztok!
Már megint Én...
Elvileg be van nálam állítva az áfa. Amikor felviszek egy terméket, beírom a Bruttó árát és automatikusan beírja a Nettó árat. Viszont ha a termék ára Bruttó:500Ft, akkor a Nettó árnak:400Ft-nak kellene lennie. De nálam a Nettó ára:417Ft ?????
417Ft ??????
Ezt meg hogy a viharba számolta ki????
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 FX506LU Gamer Notebook
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest