- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
válasz moat26 #11404 üzenetére
akkor inkább az base64_decode szóra kellene rákeresni
(az csak az ultimate seo-ban van és a paypal modulban, meg a phpthumb kiegészítőben ami a TinyMCE része)
...légy kreatív ;)
...de igazából semmi értelme, mert az összes php-ból kézzel kitörölni...[ Szerkesztve ]
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
-
Kolli7
tag
Úgy sajnálom, hogy kifogtad!
Valaki itt a fórumon leírta, hogy EditPlus2-vel, ha minden file-t megnyitsz, akkor van olyan parancs, hogy az összesben elvégzi ugyanazt a módosítást. Mondjuk kijelölöd az adott kódot és kicseréled a "semmi"re. Én csináltam ilyet.
Vagy ennél ez nem lehetséges? -
Feruendios
tag
Hellosztok!
Megint én
Összeszedtem, hogy mit is szeretnék megcsinálni meg, hogy mi a problémám.
Szóval az lenne, hogy én a Webshop-ba csupa olyan tételt árulok amiből csak 1db létezik, szóval mikor megveszik azt az 1-et akkor nem tűnik termékek listázásánál.
Valami olyan addon-t keresek vagy valami beállítást ha létezik, hogy ha egy termék darabszáma 0 akkor ne jelezze ki, vagy törölje le. Olyat találtam amibe a vásárló tudja állítani, hogy alkarja-e látni az eladott termékeket, de valami olyan kéne ami mindig azon van, hogy amiből nincs azt nem listáza ki.Előre is köszi ha létezik ilyen addon vagy valaki eltudná mondani hol kéne turkálnom hogy ezt egyszerűen be tudjam állítani.
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
Belba
őstag
válasz Feruendios #11415 üzenetére
Lehet, hogy nem vetted észre, de moat26 összegyűjtött neked néhány bővítményt ( #11383 )...
Szerintem az utolsó épp neked való lenne :
http://addons.oscommerce.com/info/2805
Adds an 'in-stock only' checkbox to products/specials displays, allowing the customer to filter out any out-of-stock items from the current list.
Megadhatsz egy filtert, hogy csak azokat a termékeket jelenítse meg, amik készleten vannak.
(Vagyis, ha minden terméknek 1 db-ot adsz meg, akkor 0 db-nál eltűnik a termék!)
< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
-
moat26
tag
Borzalom mit szenvedek ezzel a bővítménnyel két napja: [link]
Karakterkódolás, végnélküli javascript hibák, túlzásba vitt kompatibilitás egyéb bővítményekkel (vagyis inkompatibilitás mindennel). Egyébként jó kis bővítmény, ha valaki csatasorba tudta állítani őszintén érdekelne...[ Szerkesztve ]
-
moat26
tag
Egyébként két megjegyzésem lenne a Mediacenterrel kapcsolatban. Egyrészt simán lefut a phpinfo() aminek nem annyira örülök, másrészt a domain.hu/icons/ bejön ami apacs default, és nem értem miért hagyták meg
-
DiabloCorsa
őstag
válasz moat26 #11419 üzenetére
moat26!
Ez jó lesz?
http://automotor-gumi.huAmivel kínlódsz nem lesz jó. Nekem sem nem sikerült "működésbe" hozni.
[ Szerkesztve ]
Diablo. Ha gumira van szükséged ...
-
Maximx
tag
válasz DiabloCorsa #11421 üzenetére
Szia DiabloCorsa!
Ez pontosan melyik kiegészítés? Ez legalább mükszik!
-
moat26
tag
válasz vakondka #11422 üzenetére
1. Ha fel akarják törni a cuccaimat, a könnyebb feltölteni egy plusz filet, mint a védetteket módosítani. Így a phpinfot lefuttatva minde olyan információ birtokába jutnak aminek kell. Pl a php verziószáma ami alapján ismerve a hibáit már mindent meg tudnak tenni. Ezért szokták a phpinfo futását korlátozni.
2. Nincs bekapcsolva, ezek nem is az én file-jaim, mondom, Apache. Nézd meg, az összes itt hostolt domainednél be fog jönni. /icons/
-
moat26
tag
válasz DiabloCorsa #11421 üzenetére
Igen, ez is sokkal jobb, mint az eredeti! Sajnálom azért a One Page Checkoutot, mert látványos megoldásai vannak, de hát egyszerűen tele van hibával. Ez amit te használsz saját szerzemény, vagy letöltött bővítmény?
-
DiabloCorsa
őstag
válasz DiabloCorsa #11426 üzenetére
Ez volt az eredeti: http://addons.oscommerce.com/info/6049
Ebben csak a belépés/új vevő kerül egy oldalra, nálam a szállítás és fizetés mód kiválasztása is egy oldalon "történik".
-
vakondka
őstag
válasz moat26 #11424 üzenetére
1. Ha már fel tudnak tölteni egy fájlt akkor régen rossz...ehez a tárhelyen lévő programnak kell rendelkeznie ilyen biztonsági réssel szerintem...
...és ha már fel tudnak tölteni valamit, tök mindegy be van-e kapcsolva a phpinfo simán tudnak kárt okozni
2. Ez a /icons/ dolog elég furcsa, tényleg így van ahogy írtad...
Ugyanakkor engem nem zavar ha le tudnak tölteni pár gif-ethttps://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
moat26
tag
válasz vakondka #11428 üzenetére
Igazad van, csak mejegyeztem. A másodiknál végülis tényleg nincs biztonsági jelentősége, csak más Apache webkiszolgálóknál általában nem találkozni ezzel, mivel konfigurálásnál ezt a defaultot meg szokták változtatni, és nem jelenik meg. De tényleg semmi jelentősége, csak vannak akik ez alapján már minősítenek egy szolgáltatót. Gondolom erről a Mediacenter is tud, csak épp pont egyáltalán nem érdekelte őket, hogy ezt megváltoztassák pont a dolog lényegtelensége miatt.
-
moat26
tag
Nem tudom ki hogy oldja meg az árfrissítéseket, mindenestre nekem több beszerzési forrásom van, és mindegyiktől rendszeresen frissített excel árlistát kapok. Ezek mind tartalmaznak ezer feletti terméket. Mivel lehetetlen feladat ezeket akár hetente összevetni, szükségem volt valamiféle megoldásra. Ez meg is született, és hosszas próbálkozás után kiomondhatom, tökéletes. Egy excel VBA programról van szó, amely soronként összeveti az én árlistámat a nagykereskedők árlistáival, és kikeresi a legolcsóbb forrást minden termék esetében. A program lefutása után könnyedén frissíthetem az adatbázisomat, mely ezután minden terméknél a legolcsóbb ár szerint fogja tartalmazni az adatokat. (Sőt úgy oldottam meg a cikkszámokat, hogy ez tartalmazza a kereskedő kódját, így azonnal tudom hol találom meg legolcsóbban az adott terméket.) Ezen felül, ha egyik árlistában sem talál meg egy terméket, azt is jelzi egy oszlopban 0-val. Így ez már könnyedén átültethető az én adatbázisomba 0 státusszal, így ha nem kapható sehol, nálam sem fog megjelenni. Korlátlan számú beszerzési árlistával működik, de ha csak egy van, akkor is hasznos, mert minden változást szinte automatizálni lehet. Lehet, hogy ez csak az én esetemben hasznos, de hátha érdekel valakit, ez nekem létfontosságú volt. Zseniális
-
nash1
tag
Sziasztok, hogyan lehet megoldani, hogy az url-ben ne szerepeljen az osCsid, illetve annak az értéke.
Előre is köszönöm! -
DiabloCorsa
őstag
SEO URL valami hasonlót valósít meg. Pl itt: http://automotor-gumi.hu/11070r17-diablo-front-p-150909.html
-
nash1
tag
válasz DiabloCorsa #11432 üzenetére
Nekem is ez van fent, csak nekem nem működik.Utána olvastam, és azt írták, hogy a config fájlban kellene jól beállítani a cookie_domain-t, de nekem ezek szerint ez nem sikerült.
Azt meg lehetne kérdezni, hogy te milyen beállításokkal használod a SEO URL-t? -
psweet
csendes tag
Sziasztok!
T-home-os tárhelyre kellene telepítenem az osCommerce-t. A telepítés rendben is van, de a levelek elküldése nem történik meg. Nincs hibaüzenet, de semmilyen levél nem hagyja el a szervert. Gondolom, az lehet a hiba oka, hogy authentikálni kellene a levélíráshoz, de nem tudom, hogy hol lehet ezt az oscommerce-ben elvégezni, beállítani.
Ha valakinek van ötlete a megoldásra, kérem segítsen!
(próbáltam a szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot, de hetek óta nem válaszolnak a levelemre)
Köszönettel:epeter.hu - epeter.info
-
DiabloCorsa
őstag
válasz psweet #11435 üzenetére
psweet!
Akkor most kell gyorsan szolgáltatót váltani!!!!!!!!!
Amit a szolgáltató nem javít ki azt mi sem tudjuk.
Ha az email küldés beállításánál nem piszkáltál semmit, az alap beállításokkal működnie kéne:
E-Mail Transport Method sendmail
E-Mail Linefeeds LF
Use MIME HTML When Sending Emails true
Verify E-Mail Addresses Through DNS true
Send E-Mails trueDiablo. Ha gumira van szükséged ...
-
psweet
csendes tag
válasz DiabloCorsa #11437 üzenetére
Hát igen! Nekem eszembe sem jutott volna ehhez a szolgáltatóhoz menni (T-home), de az ismerősömnek ott van tárhelye, ezen szeretné üzemeltetni a webáruházát.
Egyébként mit kellene beállítani a szolgáltatónak ahhoz, hogy működjön a "levelezési" funkció?
Mit kérjek tőlük (nem mint ha eddig egyetlenegy levelemre is reagáltak volna az ügyfélszolgálatuknál!!!)?epeter.hu - epeter.info
-
psweet
csendes tag
A következő kérdésem az lenne, hogy miképpen lehet egy csoporton belül meghatározni a termékek sorrendjét (pl. cikkszám szerint rendezve jelenjenek meg)?
üdvepeter.hu - epeter.info
-
moat26
tag
válasz psweet #11439 üzenetére
csoport alatta terméklistázást érted? akkor index.php-ban ezt keresd:
if ( (!isset($HTTP_GET_VARS['sort'])) || (!ereg('^[1-8][ad]$', $HTTP_GET_VARS['sort'])) || (substr($HTTP_GET_VARS['sort'], 0, 1) > sizeof($column_list)) ) {
for ($i=0, $n=sizeof($column_list); $i<$n; $i++) {
if ($column_list[$i] == 'PRODUCT_LIST_NAME') {
$HTTP_GET_VARS['sort'] = $i+1 . 'a';
$listing_sql .= " order by pd.products_name";
break;
}
}És írd át amire akarod
-
Jossz
csendes tag
Sziasztok!
Csatlakozom Pilu 007 Supertracker bővítéssel kapcsolatos hozzászólásához, nálam ugyanaz a probléma, mint az Ő 2.számú hibaleirásában, azaz menüválasztás után kiléptet az adminból. Egyébként minden ragyogóan működik. Van valakinek valami ötlete, hogy mi okozhatja ezt a hibát?
[ Szerkesztve ]
-
DiabloCorsa
őstag
válasz moat26 #11441 üzenetére
moat26!
Mi előtt ezt a butaságot a kérdező megtenné, gondolt át újra!!!
psweet!
Látogass meg egy működő osc áruházat (pl. ezt http://www.pasztoy.hu/nyarigumi/szemelyauto-szemely-c-1_2_9.html )és sokáig "használd" figyeld mint felhasználó, hogy mi hogyan működik. Ha ezen túl vagy nem fogsz butát kérdezni!
A linken kattints a táblázat első sorában olvasható (Rendezés) szavakra és figyeld a listázást. Admin oldalon megtalálod a beállítást, hogy a listában a cikkszám is látható legyen.
-
moat26
tag
válasz DiabloCorsa #11444 üzenetére
Mit gondoljak át újra?
-
moat26
tag
válasz DiabloCorsa #11448 üzenetére
El tudod képzelni, hogy a a webáruház Készítője cikkszám szerint rendezve akarja látni a termékeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest