- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacikaa9988
tag
Az akkujával nagyon nem vagyok megelégedve.Már gyanús volt,hogy 79%-on volt,reggel óta,újra indítottam és 25%-ot mutatott.És ilyen többször is van,hogy nem a rendes akkumlátorszintet mutatja.Már az eladásán gondolkodom.Tudom,hogy android,de akkor is ez már tényleg idegesítő.Ilyenkor mi a teendőm?Vagy nem lehet semmit tenni ez ellen?
-
gyulus08
aktív tag
válasz petyametyo #1700 üzenetére
Ez így érthető akkor sajnos. Új készüléket kapott már vagy mindig csak foldozzák?
Bár szerintem ez még így is eléggé egyedi eset.janesart: Elméletileg egy helyről szedik az információt, annyit tudok róla, mint amit korábban írtam.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz petyametyo #1700 üzenetére
nekem villog a kijelző, de még így is azt mondom, hogy 30-ért nagyon megéri, ezen az árszinten hasonló sincs... és ez a hiba nem minden telónál jelentkezik, ha nálad mégis, 3 napon belül tuti cserélik.
-
gyulus08
aktív tag
válasz petyametyo #1704 üzenetére
Akkor sajnos mellényúlt a telefonnal. Reméljük mihamarabb visszakap egy problémamenteset.
murkika: Ha neked villog, légyszíves ezt próbáld már ki. Kipróbálnám, de "sajnos" nekem nem villog.
[ Szerkesztve ]
-
petyametyo
aktív tag
válasz kmarkk22 #1703 üzenetére
Nem , 30 ért a kijelző se villogjon ,működjön minden rendesen Azért mert 30 ezer akkor már lehet sz..ar ? Ezért lehet itt mindent eladni . Ha 250 ft egy liter tej ami biztos h jó és 3 napig ihatód kibontás után . Van egy másik az 180 ft de lehet h mikor kinyitod nem jó vagy a 3 nap alatt bármikor megromolhat . Vagy a 180 ft-ból mindig kettő veszel hogy nem jó akkor a másik hátha ? Melyiket választod ?
250 illetve 180 ft is ugyanazt kéne kapd ,legyen jó mind a 2-ö . Ha nem akkor csak azt árulják amelyik jó.Remélem érthető a példa[ Szerkesztve ]
-
fejesg2
aktív tag
Én egyet cseréltettem kijelző miatt, egyet akkuszint ingadozás miatt. Mint utóbb itt olvasva kiderült az akkusat nem is kellett volna. Ez, a 3-ik készülék miután megfogadtam a tanácsot, hogy vegyem ki és tegyem vissza, megoldotta a töltöttség rendes kijelzését. Hang problémám sincs vele, a Sparokban kapható 600 Ft-os Maxell füles kiválóan szól vele, GPS pillanatok alatt talál jelet (Házban is) és nem dobálja el, pedig futárként napi szinten 10 órán keresztül használom. Tehát szerintem igenis megéri a 30k-t.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!
-
Ra3
őstag
válasz gyulus08 #1705 üzenetére
Nekem a villogáson kívül nincs bajom vele, az akku kijelzés olyan amilyen, de kétnaponta mindenképpen töltöm, így még soha nem merült le teljesen, valószínű hogy 3 napot is kihúzna.
Kipróbáltam a villogásra a megoldást, még csak fél napja, de eddig jó, majd visszajelzek hogy bevált-e hosszú távon, eddig azért naponta egykétszer rá szokta kezdeni.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Mezcal
addikt
válasz petyametyo #1706 üzenetére
Túlliheged. Mindenhol vannak hibás darabok, de ebből levonni azt, hogy szar az egész... ennyi erővel a Samsung S Advance is egy hulladék, mert gyárilag laggol, úgy, hogy még youtubeot sem tudsz rajta nézni, sem más videot, csak akkor, ha újra teszed a rendszert egy fabrikált rommal. Mindezt dupla annyiért volt, mint a Dott.
Az Open Dott nálam tökéletesen működik, semmi probléma nincs.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Lensverke
újonc
Megint én. Ma az aksi úgy 5-6 óráig bírta, ez azt jelenti, hogy kezd beállni? 23.án vettem, ha 3 munkanapon belül veszik vissza(szal unnepnap nem számít) akkor még van idő kiforrnia. Mik a tapasztatok, mennyi idő utàn kalibrálódik be? Elrontom, ha töltés közben használom?
-
fcbarca
őstag
Mikorra várható 😴a telo leakciozasa? Am boldog karácsonyt
-
Pistikém
csendes tag
Kérlek segitsetek megint töltön volt egész éjszaka most vettem le semmit nem csináltam és már 90% százalékon van ami a G mellett van kis kék háromszög alakú ikon az állandóan villog valami kis fehér nyil benne de nem tudom mi az lehet eddig is igy volt de nem vettem észre.Tegnap óta csinálja ezt. Mi történhetet?
-
gyulus08
aktív tag
válasz Pistikém #1718 üzenetére
Ra3 és murkika: Köszi!
Lensverke: A Windows verziót úgy tudod megnézni, hogy a vezérlőpultban a rendszer ikonra kattintasz.
Az eszközkezelőt szintén a vezérlőpultban találod, vagy itt az előbb említett rendszer ablakban bal felül.Janiman_28: Nem kell emiatt rootolni.
Pistikém: Nem lehet, hogy beragadt valami alkalmazás? Próbáltad újraindítani a telefont?
-
Mezcal
addikt
válasz petyametyo #1721 üzenetére
Teljes megelégedettséggel használom!
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Nagya21
addikt
válasz Pistikém #1718 üzenetére
HAli!!
Az a kis kék ikon az a wi-fi jele, hogy rajta van a hálozaton és a kis nyilak benne, az az, hogy kommunikál a hálozattal.
Ha nem kell állandóan a wi-fi, akkor felülről lefelé két ujjal végigsimítasz a kijelzőn, és a gyoskapcsolóknál kikapcsolod a wi-fit.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
janesart
tag
szia
Mint öskövület, te tudod milyen romot, lehet erre rá rakni? másik rommal lehet jó lenne ez az aksis mizéria. Szerinted megolhatná a rossz aksi kezelést? szerintem szoftveresen, csinálhatja.
hétfőn vettem a telót, és eddig ahányszor feltőltöttem nulárol 100 ra, mindig 2-3 ora alatt lemerült kb 50 százalékra, és amikor ujrainditottam, vagy kivettem az aksit visszament 80-90 százalékra és onnantol kezdve szép lassan merült, le és még kibirt kb 1 napot.
Ha nem veszem i az aksit és vissza lehet lemerül totál 5 ora alatt.
Ötlet? A batstatot még nem figyeltem meg, mennyi a feszültség, fullon és lemerülve, de folyamatban.[ Szerkesztve ]
-
-
kmarkk22
aktív tag
Én a gpu megjelenitest is bekapcsoltam, meg a hw fedvenyek letiltasat is, és eddig még tegnap este óta nem vibralt, de ez még nem jelent semmit. Majd próbálom direkt elohozni, aztán írok hogy mi lett az eredmény. Ha nem válik be, akkor én is viszem majd gariztatni, bár ahhoz sincs sok kedvem, mert akkor jó sokáig nem lesz nálam...
-
Lensverke
újonc
Szeretném rootolni a telcsit(maximialista vagyok), két dolog merült fel:
Biztonsági mentést(ne legyen tégla) hol tudok lőni?
Addig a pontig jutottam el, hogy pipáljam ki az "User2Root" dolgot. Na, ha én arra rányomok, van ott két gomb, Root/User, ha rányomnék, azt írja ki, hogy "Update to Root/user Success". Ezzel a dolog letudva? nacsakmert nem "pipa" amit műveltem.c(: -
veterán
tudtok valami ebreszto appot ami mukodik akkr is ha kikapcsolom a telot ?
A beepitett nem ebreszt ,se a my alarm clock , se a alarm clock xtrme. -
Bogyi007
veterán
Sziasztok! Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne a telóval kapcsolatban. Mivel lehet elérni rajta azt hogy a futó alkalmazásokat egyszerre vagy külön-külön be lehessen zárni?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
gyulus08
aktív tag
-
Bogyi007
veterán
gyulus08 járt közelebb...
Arra gondoltam hogy az általam elindított alkalmazásokat hogyan tudom bezárni. Tehát a középső gomb 2x. Köszi! :-P
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
ch1Ri0z
újonc
Jó napot!
Azt szeretném megkérdezi, hogy a mostani 213-ról hogy tudnám visszarakni a 208-ast?
Lépésről-lépésre leírná valaki? Megköszönném! -
drenandras
csendes tag
Akiknek villog a kijelzö, nem lehet, hogy a Fejlesztői lehetőségek-ben, a Képernyőfrissítések megjelenítése, vagy a Hardverréteg-frissítések opció be van pipálva? Mert olyankor villog a kijelző.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz drenandras #1744 üzenetére
Nem, ez teljesen más fajta villogas, anélkül is villog hogy a fejlesztői lehetőségek be lennének kapcsolva.
Egyébként még mindig nem villogott, pedig már usb-re is dugtam, szóval lehet jó megoldás a hw fedvenyek letiltasa + a gpu megjelenites
[ Szerkesztve ]
-
drenandras
csendes tag
A 213-as frissítés telepítve, álitsátok átt a Fejlesztői lehetőségek-ben a Futtatási környezetet Dalvik-ról ART-re, szerintem utánna jó lessz az akku kijelzés, én így használom, és minden rendben működik. Az ART futtatási környezet, az ANDROID L új szabványa, és energiatakarékosab mint a Dalvik.
-
janesart
tag
válasz gyulus08 #1740 üzenetére
Gyulus az miért lehet hogy feltettem a mobileoncle val a cwm et, és amikor recovery modban ujrainditottam egy fekvo droid fogadott és alatta nincs parancs felirat.
Nem tette volna mégis fel a cwm et? Pedig nem irt hibát hogy nem sikerült.a másik meg amikor rádugom usb n a telot a gépre akkor látja a telot, meg a tartalmát, de ha másolni szeretnék, vagy pl, képet megnyitni rólla a gép leakar fagyni, tőlt, a commander meg nem is látja.
Hiába mentem rá cd modra, nem tudok másolni. -
gyulus08
aktív tag
válasz drenandras #1747 üzenetére
Neked átvált ART-ra?
Mert nálam amikor próbáltam, újraindítás után visszaállt Dalvikra.janesart:
Valószínűleg az az eredeti recovery. A mobiluncle általi telepítést valahogy így kell. Személyesen nem próbáltam, SP Flashtool-t használom helyette.ch1Ri0z: Ha raksz a telefonra TWRP Recovery-t, abban visszatudod állítani ebből a fájlból.
SD kártyán ilyen mappaszerkezetbe másold bele: TWRP \ BACKUPS \ P4502 \ 208Egyébként nálad lehet valami probléma, nem szívja valami app az akksi-t?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest