Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gicz

addikt

válasz koxminator #90358 üzenetére

Hasonló a felhasználás, napi 8 óra home office, és játék. Nekem egyáltalán nem zavaró a subpixel elrendezés, nagyon közel kell hajolni, hogy lássam. A szemem kb 100cm-re van a képernyőtől, elsőre bazinagy volt, de hamar megszokható. Én game módban használom, munkára 15-30 oled fényen, attól függően hogy mennyi a környezeti fény. Játék, pl COD az HDR-ben 100% oled fényen.

Beégés ellen: be van állítva kb 100db háttérkép amik pár percenként váltakoznak, a tálca elrejtve, és az ablakokat nem teljes képernyőn használom, hanem kb 80% méretben és kézzel néha arrébb toszogatom őket hogy ne legyen 8 órán keresztül ugyanott a UI az adott ablakban. Lehet ez overkill. májusban vettem, eddig 750 óra benne kb (1-2 hete néztem akkor 705 volt), és egyelőre semmi beégésre utaló jel nincs. pár havonta csekkoltam szürkeskálával meg színekkel, és semmi. Ebéd közben ki szoktam kapcsolni, hogy tudjon pixel refresht futtatni, ezt 4 óránként szereti megcsinálni.

Ha választani kellene, újra megvenném, nagyon szeretem. Nekem C2 van a tavalyi modell. Szerviz menüben ki van kapcsolva az a TPC.

Új hozzászólás Aktív témák