- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- LG V30 - vezércsel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidkun
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP LaserJet 1020-as nyomtatóm.
Pár napig üzemen kívül volt (lakás- és pc-takarítás miatt).
Az újbóli üzembe helyezés után, a nyomtatás közben - minden lapnál - egy kattanás hallatszott.
A nyomtatással egyébként más gond nem volt. Másik toner-rel is próbáltam, azzal is ugyanúgy hallatszott.
A tonert kivettem a nyomtatóból, a felvevőhengert megnéztem, ill. hátul a lapelválasztót is.
Ezután viszont bekapcsolás után folyamatos kereplő hangot ad a nyomtató.Nem tudom, hogy ezzel problémával hová lenne érdemes fordulnom. Volt ismerős aki a hp központi szervizét ajánlotta, volt aki más céget. Garancia nincs a nyomtatóra, s minél kevesebb összegből kellene megoldanom.
A segítséget előre is köszönöm!
-
Vidkun
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #12154 üzenetére
Próbáltam, semmi változás.
Igazából aziránt érdeklődnék, hogy érdemes-e a hp központi szervizét keresni ezzel kapcsolatosan, vagy keresni valami más céget/boltot/szakit. Ezek közül valami olcsóbbat (ahol nem valami elszállt összegért javítanák) és egyben megbízhatót keresnék. Nincs elképzelésem se, hogy hová volna érdemes vinni.
-
Vidkun
csendes tag
válasz Csavarnyuzo #12164 üzenetére
Előfordulhatott, hogy beleesett valami, mert a takarítás alatt pár napig az előszobában várakozott a padlón, s a hiba csak utána jelentkezett.
Sejtettem, hogy nem lehet bonyolult szétszedni, de az én kompetenciámat meghaladja.
Köszönöm a segítséget, próbálok valakit keresni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest