Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- LG V30 - vezércsel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Üdvözlet!
Egy kis információra lenne szükségem.Van egy Canon Pixma MX360-s nyomtatóm, amiben már a végét járja a festék.A kérdésem az lenne, hogy a tartályokat lehet házilag tölteni, vagy a chip a patronba van, és azt előtte resetelni kellene?
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
Kis segítségre lenne szükségem, amire remélem sikerül választ adnotok. Adott egy kövület nyomtató és a Win7 esete. Vezérlőpult --> Eszközök és nyomtatók menüpont, majd itt manuálisan hozzáadva, a listában megtalálható típus. Ezzel annyi a bajom, hogy ha egyszer hozzáadtam a nyomtatómat, akkor ezt az illesztőprogramot nem tudom törölni, hiába nyomok rá az eszköz eltávolítására, az Eszközök és nyomtatók menüpont alatt lévő ( HP Deskjet 420 ) nyomtatós ikonra. Ha ismét hozzá akarom adni, akkor az előzőleg megadott néven már nem tudom, csak HP xy másolat 1, vagy másolat 2, de ezeket nem tudom véglegesen törölni.
Igazából ez a probléma akkor merült fel, amikor nyomtatni szerettem volna, majd másik drivert akartam telepíteni, saját forrásból, mert a jegyzettömbös karaktereket csak krix-krax-ként nyomtatta ki, gondoltam ez orvosolhatja a gondot. Erre a dologra sem találtam megoldást, semmilyen beállítás nem segített a helyzeten, folyamatosan négyzeteket, karikákat, egyéb jeleket nyomtat betűk helyett. Ez mi a bánatért lehet, illetve az előzőleg hozzáadott driverek hogyan távolíthatóak el, hogy ne "másolat 128"-nál tartsak?
-
orion1025
őstag
válasz Csavarnyuzo #12398 üzenetére
Köszönöm segítséged!
Annyit sikerült előre lépnem, hogy letakarításra került a registry-ben minden HP dolog, így végre sikerült újra felraknom a windows által ismert drivert. Az XP-s driverrel nem csinált semmit sem, ugyanaz a probléma van, hogy mondjuk word, vagy jegyzettömb alatt beírom mondjuk, hogy "abcdef", akkor a kinyomtatott papíron például "[r}0đ$" karakterek szerepelnek, ráadásul elmosódva. A nyomtató WIN ME alól tökéletesen üzemel, tehát nincs gond vele, illetve a beépített teszt oldalt is hibátlanul kinyomtatja.
Képeket 7-es win alól pontosan úgy vet papírra, mint ahogy egy földrengésjelző teszi, ezt sem sikerült megoldanom.
-
orion1025
őstag
válasz Csavarnyuzo #12400 üzenetére
Vista driver nincs hozzá, ugyanúgy kell hozzáadni, mint a 7 esetében.
-
orion1025
őstag
Hosszú évekig használtam nyomtatókat utángyártott és töltött patronokkal, személyes tapasztalatom annyi vele, hogy lényegében nincs különbség egy gyárival szemben. A színes patronok kicsit "szemetesebb" képet adnak a kevésbé élénk színek miatt, de volt már olyan patronom, ami ütötte a gyári szintjét. Beszáradásom még sosem történt, pedig volt, hogy hosszú hónapokig nem volt nyomtató használva, pedig aktív papírmodellezős korszakomban volt, hogy kettő is futott egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest