Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • betyarr

    veterán

    válasz Ivy.4.Ever #68203 üzenetére

    A szülő sem rá, sem ellene nevelni nem tudja a gyereket szexualitásának vagy a nemének erőszak nélkül.

    hogyne tudná!a saját mintájával,többek között!ahol más a minta,ott nyilván más lesz a gyerek szülőképe.persze,ez nem azt jelenti,hogy majd a gyerek esetleg ettől függetlenül később nem dönthet másképp,de azért az egészséges családi háttér sokat befolyásol!
    ez az egész a túlszabályozásról szól és túlzott liberalizmusról.erősen kétlem,hogy azért lesz egy gyerekből normális ember,ha az őseit nem édesanyának vagy édesapának hívják,hanem hogy szülő 1-nek és szülő 2-nek.vagy "nő" helyett "menstruáló ember" legyen a meghatározás.ez már egy annyira hideg,érzéketlen és identitászavaros dolog,hogy gyerek legyen a talpán majd aki megérti,hogy ezek mik,vagy ha már beleszületett,akkor nem fogom irigyelni.igenis a férfi legyen férfi(as) a nő pedig nő(ies).a kettő közé alapból nem lehet egyenlőségjelet tenni (bizonyos dolgokban miért is kellene?),de persze vannak közös metszetek,ahol a megkülönböztetés már nem modern felfogásra vall és abszolút hátrányos (ua. munkakör,de a nő kevesebb pénzt kap érte és társai).
    illetve,amíg csak arról van szó,hogy ne szivassák pl. a suliban a másik gyereket csak azért mert szemüveges/mert ügyetlen/mert akármi más,addig oké.de amikor a szivárványos színekbe öltözött akárki amolyan propagandaként elmegy haknizni az óvodákba/iskolákba,na az nálam az már nem a normális kategória.pedig ez is benne van az egészben.ezt nagyon sokan nem tudják elfogadni.és nem azért mert ilyen is létezik.

Új hozzászólás Aktív témák