Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ivy.4.Ever

    őstag

    válasz Tamás9x #68192 üzenetére

    A bérléssel mi a gond? Kezdjük ott, hogy semmi se a tiéd. Csupasz seggel jövünk a világra és úgy is távozunk... Ezért én nem gondolnám ezt túl. A jelenlegi életforma meg nem fentartható, hogy a világ 8 milliárd embere mindent magának akar véges erőforrások és élettér mellett. Addig jó, amíg erre kapitalista keretek között üzleti megoldásokat találunk, mint államiakat...

    #68191 betyarr
    Nincs megszabva sehol sem, hogyan neveled a gyereked. Itt történik a manipuláció. Csupán teret adnak másfajta szellemiségeknek is. Alapból a gyerekkel szokás lezongorázni, ki apa és ki anya. Nem hiszem, hogy ezt a bürokrácia keresztül húzná. Ha mégis, ott más bajok is vannak, úgy érzem.
    A gendersemleges felvilágosítás ugyancsak egy vakfolt amibe minden borzalmasat bele lehet képzelni. Ez a valóságban annyit takar, hogy a gyereknek elmagyarázzák, hogy a külső jegyeket leszámítva nincs különbség a két nem képviselői között, főleg nem olyan, ami alá-fölé rendeltséget indokolna.
    Voltam Hollandiában. Sokkal tudatosabban nevelik a gyerekeket úgy kb. mindenre intézményileg. Mindezek ellenére valamiért mégis nekünk van tanulni valónk tőlük. Erre nem ad választ egyetlen propaganda sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák