- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi52
tag
válasz szabonagyur #63499 üzenetére
Ugye az 500 MBauds-ra gondolsz? Azt én sem bírom kihasználni.
-
Sanyi52
tag
válasz szabonagyur #63495 üzenetére
A Mastermind a felső tíznek szolgál, qrva drága, de nagyon megbízható.
(Amikor a mostani üzletházukkal szinte szemben volt a kis boltjuk, de sokszor mentem oda vásárolni. Nyíregyházán a legolcsóbbak voltak akkor, tíz-tizenöt évvel ezelőtt.)
Azt ugye tudod, hogy melyik nagy helyi családi cég a tulajdonosa, mert ez náluk garancia is? -
törölt tag
Nálam az Érkertben (Toldi u.) 600-800 között van a sebesség. Digi.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
ELADÓ egy újszerű, hibátlan állapotú ASUS RT-AC86U AiMesh vezeték nélküli gaming router.
-
Csiszike
tag
Xiaomi Mi4 telefonomban cseréltetnék akkut. Melyik telefonos boltba/szervízbe érdemes vinni?
-
Tothgera30
Ármester
Esetleg a környéken tud valaki ajánlani egy korrekt autóvillamosságis, vagy szgk. riasztóval foglalkozó személyt? Egy 2008-as kompaktból kellene eltávolítani egy utólag beszerelt riasztót.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Drughi
addikt
válasz Tothgera30 #63508 üzenetére
Tar autóvillamosság a Himesbe.
Egyszer volt velük dolgom, mivel elhajtottak Benyótól, hogy lehetetlen megcsinálni, azt itt 2 óra alatt megoldották.
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Új, bontatlan Tronsmart Spunky Beat TWS BT fülhallgató - 9.000Ft
Új Baseus Encok D02 fekete bluetooth fejhallgató - 6.000FtÚj, bontatlan Baseus CRJS01 indítás-rásegítő/zsebbika/Car JumpStarter - 15.000Ft
ÚJ, BONTATLAN Baseus Encok W01 Fekete vezeték nélküli bluetooth fülhallgató – 8.000Ft
Új, bontatlan iFixit Mahi Driver Kit (48 Bits) csavarhúzó készlet - 5.500Ft
Új LED fejlámpa 18650 akkus újratölthető - 2.500Ft
Új LiitoKala HG2 18650 3000mAh kapacitású akku - 950FtFitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő Android / iOS - 5.000Ft
Új Razer DeathAdder Essential gamer egér eladó! - 8.000Ft
INGYEN Steam játékokKönyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, 1.000Ft/db
Lista:
Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus -
Archttila
veterán
Tudnátok ajánlani egy jó szemészt?
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
ati888
senior tag
Keresek házfelújításhoz normálisabb segédmunkást, főleg kőműves mellé lapátolni, ilyesmi. Nem tudtok ajánlani ilyet?
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Valaki nem tudna kölcsönadni egy SATA, ATA, PATA-USB átalakítót. Át kellene néznem néhány régi vinyót, mert keresek egy munkát, de nem tudom melyiken lehet. Természetesen fizetek is érte, csak újat nem szeretnék most vásárolni.
-
-
PeetR
aktív tag
Sziasztok!
Keresek intel 1155 foglalatra jó CPU hűtőt.
Jó lenne akár egy gyári is (2500K). Priviben jöhetnek az ajánlatok.Köszi.
-
peter889
őstag
válasz BabMester #63117 üzenetére
Köszönöm hasznos infókat Mindenkinek, és bocs a késői reagálásért; igen kaptam itt klímaszerelő ajánlásokat, amit köszönök, összesen vagy 4 ajánlatot, ebből egyik nem vállal egyelőre Nyíregyházán, másiknál 200 ezerbe kerülne a legolcsóbb klíma mindennel együtt, harmadikat még nem hívtam, negyediknél valaki itt rákontrázott, hogy nem megbízható.
Viszont én olyan megoldásra is gondoltam ebben a hsz-emben, hogy mondjuk akár használtan 20-40 ezerért lehetne venni mobilklímát (vagy újként 80-100-ért), és a kis bukóablakomba valahogy becsövezném, léteznek erre még szakszerű megoldások is, pl.:
Igaz, nem lenne olyan stabil és megbízható, mint egy szakember által beszerelt statikus klíma.
Szeretném én, ha 200-500 ezer forint nekem filléres tétel lenne.Van valakinek tapasztalata a mobilklímákkal kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz peter889 #63528 üzenetére
Van. Szerintem = 0. Zajos, egy helységet talán kiszolgál/lehűt, DE: vagy falat kell vágni, vagy ablakot - szerintem egyik eset sem egyszerű, és meg sem éri.
A klíma még mindig luxuscikk. Ergo drága. Ezen nincs amiért fennakadni.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
peter889
őstag
Én az általatok írtak ellenére is, az itteni átlag jövedelmi viszonyokhoz képest sokallom, hogy egyetlen külső és belső egységes klíma beszereléséért durván 60 ezer forintot kérnek el, csak munkadíjként.
-
peter889
őstag
Neked odahaza volt vagy van mobilklímád?
Nekem van egy kis bukóablakom a nagy ablakok mellett, oda be tudnám illeszteni valahogy.
És nekem csak egyetlen szobához kellene.Mondjuk a klíma tényleg luxuscikknek számít sajnos, és főleg a szerelési díjat sokallom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz peter889 #63531 üzenetére
Mindenhol ezt írják a mobilklímáról, hogy nagyon zajos és max adott helyiségre elég, bár nagyobb helyiséghez már kevés.
A 60-ba benne van, hogy töltik is alapon nem? Amúgy meg még nem is vészes a 60e-s ajánlat.
ui.: klímából ne aszerint válassz csak, hogy melyik a legolcsóbb, figyelj arra, hogy adott helyiséget kiszolgálja.
-
peter889
őstag
válasz szabonagyur #63532 üzenetére
Egy közepes nagyságú szobához kellene nekem.
Azt sem tudom, mi az a töltés. De gondolom, minden benne van ami a készülékáron felüli.[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Nekem is van/volt mobil klíma, amióta rendes van, nem használom.
Valoban zajos, de akit ez nem zavar tud tőle aludni.
Általában nem bir ki 8 órát, olyan hamar megtelik a viztartaly, bar ez eleg régi cucc.
Nekem ami van kb egy 20 nmes zárható szobára megfelel, tul lehet vele élni egy pár nyarat.Janaboy
-
félisten
válasz peter889 #63533 üzenetére
Ugyebár a klímát mint autónál tisztítani, a benne levő gázt (olajat) cseréltetni kell évente, de sok gyártónál a gari úgy érvényes ha fél éves ciklusokban ez megtörténik.
És ez az a része ami ugye nem olcsó és számít igenis luxus cikknek egy klíma.
Mekkora az a közepes méret? Egy 200nm-s háznál egy 50nm simán annak számít, de ahhoz azért már kell teljesítmény. Van klímás téma itt ph-n, nézz be ha úgy van.
-
Janaboy
veterán
válasz szabonagyur #63535 üzenetére
Még a tisztítás oké, de gázt cserélni?
Én ilyet még sose hallottam.Janaboy
-
félisten
-
Archttila
veterán
Van köztünk olyan Telekomos ügyfél netán dolgozó, aki viszonylag nagy kedvezménnyel vásárolhat OLED televíziót? [link]
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Drughi
addikt
Kezd betelni a pohár a Voda (ex upc) szolgáltatással.
Ki mivel elégedett?
Alap net kell, meg sok tv (buta tv), semmi csicsa. -
félisten
-
Garold
senior tag
válasz szabonagyur #63542 üzenetére
Telekom hálózaton ad szolgáltatást optikán vagy koaxon. Nyíregyházán csak optika van. Az eszközök is ugyanazok mint a T-nél (ONT, STB). Lényegében egy lecsupaszított Telekom szolgáltatás jóval olcsóbban.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
félisten
-
Sanyi52
tag
válasz Drughi #63540 üzenetére
Mi a probléma? Nálam UPC 500-as NET, 120 TV-csatorna és telefon (azt nem használom). A NET vagy 65 MB/sec-el tölt le, ez a UPC-router-ral és plusz saját router-ral behálózva a házban (ha mindenki itthon van, akkor ez 4 db gépet jelent), a TV-jel szétküldve (1 db a digitális, a többi 3 db analóg jelen). A bejövő UPC-kábel koax, biztosan több mint 20 éves. Nálam semmi gond, ideiglenes kimaradás max évente egyszer.
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #63542 üzenetére
a T hozta létre a digi miatt.főleg azokon a területeken alkalmazzák,ahol digi is van.csak online van ügyintézés,állítólag.
-
izee
őstag
válasz Archttila #63538 üzenetére
Jó erős a processzor dekódolásban: alpha 9
AMD és Nvidia le vannak maradva, a jelenlegi AV1 wikiben még nem szerepelnek.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
pigmeus
tag
200 ezer mindennel együtt nagyon jó ár, főleg ha inverteres és fűteni is lehet vele, és nem utolsó sorban értéknövelő tényező. Mobil klíma = kidobott pénz, szerintem, mivel az ablak úgyse lesz leszigetelve normálisan, bejön a meleg így is úgyis a réseken.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MIUI / HyperOS topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Macska topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Óra topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest